algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Stankovic: «Estic molt content de poder jugar»

El futbolista serbi viatjarà al Brasil després del partit

El migcampista serbi del Reial Mallorca, Jovan Stankovic, va fer l'any passat una excel·lent temporada. Enguany, Stankovic ha iniciat també la campanya de forma magnífica. El joc del futbolista del Reial Mallorca ha estat objecte d'atenció del nou seleccionador serbi que ha convocat el jugador per al partit amistòs que el seu país disputarà dimecres contra el Brasil.

Stankovic, ahir, es mostrava molt satisfet de la convocatòria i de poder jugar diumenge contra la Reial Societat. «Jugam al Brasil i semblava difícil que pogués jugar, però, finalment, podré ser a Sant Sebastià. Estic molt satisfet i esper contribuir a què l'equip aconsegueixi tres punts més», manifestà.

D'altra banda, sobre el partit disputat dijous a Edimburg, Stankovic valorà positivament el resultat, però deixà clar que encara resta el partit de tornada. «És evident que guanyar fora de casa en una elminatòria d'aquest tipus sempre és un bon resultat. Ara bé, no hi pot haver confiança, ja que encara resten quaranta-cinc minuts. L'eliminatòria està encaminada, però encara no hem aconseguit passar a la següent ronda», explicà el migcampista serbi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.