cielo claro
  • Màx: 22.59°
  • Mín: 13.08°
22°

Cúper: «Engonga és un exemple»

El tècnic valora molt positivament la convocatòria del migcampista per part de Camacho

35588
Héctor Cúper encara no sap quina serà l'evolució dels «tocats».

I ara la Reial Societat. Els èxits, al món del futbol, són efímers. Guanyar a Edimburg el Heart al partit d'anada de la Recopa d'Europa queda ja per a la història, quan encara només han passat poc més de vint-i-quatre hores. I és que els partits de competició pràcticament es trepitgen i els triomfs o les derrotes han de quedar a la memòria amb prontitud. Ahir, el Reial Mallorca arribà d'Edimburg de matinada i a l'horabaixa ja efectuà una sessió preparatòria a les ordres d'Héctor Cúper. Va ser una típica sessió de recuperació, en la qual els que jugaren a Edimburg s'exercitaren amb mínima intensitat. Avui matí, el Reial Mallorca tornarà a entrenar i a migdia iniciarà viatge cap a Sant Sebastià, on diumenge juga contra la Reial Societat.

El Reial Mallorca, ara mateix, té distints jugadors «tocats» de cara al partit de diumenge, malgrat que tot fa pensar que Cúper no tindrà dificultats per alinear l'equip de gala. Evidentment, res no es pot dir encara de l'onze titular, ja que encara no es pot endevinar quina serà l'evolució dels futbolistes amb molèsties. En qualsevol cas, és segur que no diferirà gaire de la formada per Roa, Olaizola, Marcelino, Siviero, Miquel Soler, Engonga, Lauren, Stankovic, Arpón, Dani i Ariel «Chupa» López. És a dir, els típics amb la incorporació d'Arpón, que no ho va fer malament a Edimburg, en substitució del lesionat Ibagaza.

Héctor Cúper, una vegada finalitzada la sessió preparatòria, efectuà una tranquil·la roda de premsa. El tècnic valorà en primer lloc la convocatòria del nou seleccionador espanyol de Vicente Engonga. «Per mi i pel club és un orgull i una satisfacció. Per ell és una cosa fantàstica. És un exemple i tots l'han de tenir en compta. Els joves i els que no ho són tant han de saber que en el futbol, com en la vida, s'ha de fer feina dia rere dia i pensar que res no hi ha impossible. Just al contrari, les coses són difícils, però no impossibles. Crec que és el premi a un jugador que ve fent una bona feina durant molts anys. Consider que s'ho ha guanyat», manifestà Héctor Cúper.

Sobre el partit del pròxim diumenge, Cúper explicà que encara no pot avançar res sobre l'equip inicial ni si canviarà o no de sistema. «Encara és molt prest per saber quina serà l'evolució dels jugadors tocats. Si hi hagués algun mal fort o una lesió no es detectaria fins demà (per avui). Ningú no té una gravetat, en principi, per pensar que no podré comptar amb tal o qual jugador. Si canviaré o no el sistema o alguns homes dependrà de l'evolució dels jugadors, del rival... S'ha de considerar primer diversos factors abans de prendre una decisió definitiva», afirmà el tècnic.

Finalment, Cúper confirmà, altre cop, que Jovan Stankovic estarà a la seva disposició a Sant Sebastià per jugar contra la Reial Societat. «S'ha pogut arreglar la situació i Jovan Stankovic estarà a la meva disposició a Sant Sebastià», acabà dient l'entrenador del Reial Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.