muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Volta a Espanya: L'etapa d'avui

Possibilitat de victòria per als velocistes supervivents

El perfil pràcticament descendent de la catorzena etapa de la Vuelta ciclista a Espanya, que es disputa entre les localitats de Biescas i Saragossa, amb 145.5 quilòmetres de recorregut, fa preveure una arribada a l'esprint a la capital aragonesa, sempre i quan els equips que tenen velocistes a les seves files aconsegueixin controlar la cursa i anul·lin qualsevol intent d'escapada per part dels corredors que porten molt temps de desavantatge a la classificació general, i que volen el seu tros de protagonisme, al temps que compleixen amb els seus deures de cap als promotors i espònsors de l'equips on militen.

L'única dificultat orogràfica de la jornada, el Coll de Monrepós, catalogat de segona categoria, es coronarà quan s'arribi al quilòmetre 38.9 de cursa. Després, es disputaran tres metes volants a les localitats d'Osca al quilòmetre 65.5, Zuera al quilòmetre 110.6 i Montaña al quilòmetre 132.4.

Al darrer quilòmetre de l'etapa els ciclistes hauran de girar a l'esquerra en una perillosa corba de 90 graus, per afrontar 300 metres de lleugera pujada i una recta final totalment plana de 700 metres. L'arribada és prevista per a les 17.15 hores, sempre i quan els corredors mantenguin una velocitat mitjana de 40 quilòmetres a l'hora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.