cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Volta a Espanya: Olano: «Cada dia que passa estic més a prop de meta»

Al ciclista de Banesto no el preocupen els atacs dels Festina

El corredor de l'equip Banesto i actual líder de la Vuelta, Abraham Olano, manifestà ahir que cada vegada és més a prop de la línia de meta i que als altres corredors cada vegada els queda menys menys temps per prendre-li el jersei de líder. «Al final es complicaren un poc les coses per la fuga de Serpellini, que estava a tan sols set minuts a la general. Això no obstant estic cada vegada més a prop de la meta i a la resta de corredors els queda menys temps per acostar-se a mi», explicà.

Quant a la fuga de Richard Virenque, Olano fou clar: «Hem tingut possibilitats d'agafar-lo molt abans, però de vegades s'ha de córrer amb el cap». Els homes de Juan Fernández estan començant a moure's, i si entren a la batalla, la situació podria ser més dura per a l'equip Banesto. Això no obstant, Olano no està preocupat per aquest fet. «Zulle aprofità un moment en el qual atacà Jalabert per provar-se, tot i que ha estat més que res per veure com estava jo. Crec que el Festina va a poc a poc a millor, però cada vegada queda menys recorregut. Hem posat un bon ritme per arribar els favorits junts», comentà el líder.

L'etapa va ser molt llarga (208 quilòmetres), però per a Olano també és bo que hi hagi etapes de gran recorregut. «Si hagués estat més curta hauria estat més bonic, tot i que de tota manera al final ho ha estat i molt. Aquest recorregut és preciós, tot i que el tram que hi ha abans de començar a pujar el coll de muntanya està un poc malament», sentencià Abraham Olano.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.