algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Volta a Espanya: Olano: «He tingut dificultats a Cerler, per això m'he dosificat»

El líder, orgullós amb el triomf de Jiménez

El líder de la Vuelta Ciclista a Espanya, Abraham Olano (Banesto), declarà, una vegada finalitzada l'onzena etapa, que tot està anant molt bé per al seu equip. «Amb «Chaba» triomfant i jo mantenint el mallot groc, no es pot demanar més», declarà.

«Jo em trob molt bé i crec que les coses ens estan sortint. L'equip està funcionant perfectament i estam fent les coses amb molta tranquil·litat i amb la filosofia del treball». Olano va reconèixer haver tingut certs problemes a la pujada a Cerler. «Si no hagués tingut dificultats, hauria entrat amb els primers, però no he volgut obsessionar-me i m'he estimat regular.

Per la seva banda, Fernando Escartín del Kelme-Costa Blanca reconegué que de moment no es veu vestit de groc.

«De moment no em veig de líder. De totes maneres hauria d'arribar almenys amb tres minuts a la darrera contra rellotge respecte de corredors com Olano, Jalabert i Zulle. El primer temps em va sortir molt bé, peró aquest pot ser diferent», indicà Escartín.

«Per a mi,en lloc d'una contra rellotge plana, l'ideal hauria estat una cronoescalada, en igualtat de condicions per a tots els corredors. Tendria més possibilitats. Ara mateix tinc un desaventatge que als colls d'aquesta Vuelta resulta difícil», assenyalà.

Quant als 18 segons d'avantatge que el grup d'escapats aconseguí ahir sobre els favorits, el cap de files de Kelme no semblá del tot satisfet. «Ha estat una diferència curta, peró en quatre quilòmetres tampoc se'n podia treure molt més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.