algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El president del Platges Calvià, líder de Tercera, satisfet del seu equip

Grillé: «Podria deixar el club demà»

Després de tres jornades disputades a Tercera Divisió, el Platges Calvià és líder amb nou punts, quatre gols a favor i cap en contra. Malgrat aquest lideratge i de començar a treure els primers profits a la seva feina, el president del Platges, Manuel Grillé, no pensa allargar gaire el seu mandat. Fins i tot estaria disposat a abandonar la nau de Magaluf demà mateix.

«Tenc molta d'il·lusió, però no sé si continuaré la temporada que ve. Si hi ha qualcú que vulgui agafar el club, jo no tindré cap problema a donar-li les regnes o fins i tot de fer feina per ell. El que sí que no faré és deixar el Platges en mans d'un «fantasma». El president ha de ser una persona seriosa i responsable i amb ganes de fer feina. Si demà ve aquesta persona, no m'importarà deixar el club. A més l'any que ve hi ha eleccions i no sé si em presentaré», va dir a DdB.

«Jo no necessit el futbol per viure, però m'agrada. No em costa doblers i el dia que hagi de pagar alguna cosa no trepitjaré mai més un camp de futbol. La meva idea es deixar el club enllestit», afegí.

Un home orgullós del seu club i de la seva feina, així és Manuel Grillé. Un president que pot presumir d'haver aixecat amb el seu treball el club de Magaluf. Actualment el Platges Calvià té un pressupost total de 21 milions, vuit d'ells destinats a l'equip de Tercera Divisió. Sense cap dubte un xifra molt reduïda per a un conjunt que ara mateix és el líder de la Lliga. «Tenim un equip jove, amb poca experiència. Pot ser que aquest lideratge hagi estat per una mica de sort, però la fortuna s'ha de cercar i nosaltres ho hem fet. «Fa dues temporades que feim feina amb la gent de casa. La nostra política és la de potenciar la pedrera, que és allò que el futbol necessita, i no canviarem aquesta política malgrat anar líders», afirmà.

Després d'unes temporades sense un objectiu clau, sembla que enguany el Platges de Calvià pot aspirar a alguna cosa més que la permanència. «No sé si aquesta és la Lliga del canvi, però jo tenc clar que vull tenir el problema de ser campió i de jugar una lligueta. M'agradaria que la Lliga acabàs avui, amb tres partits jugats i nosaltres de líders. Però si acabam el cinquè o el sisè no passa res. El nostre objectiu és aconseguir la millor classificació possible, no ens marcam un lloc concret», va reconèixer.

La Tercera ha començat diferent enguany. El Platges és primer i el Ferrioler és segon. L'Atlètic Balears és cinquè i el Constància és desè. «La Lliga no ha fet més que començar. Però hi ha conjunts que s'han reforçat molt. Per exemple el Ferrioler, que té un autèntic gran equip, molt millor que el nostre», pensa Grillé.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.