algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Volta a Espanya: Olano: «Estic molt satisfet pel meu rendiment i pel dels meus companys»

El ciclista basc avisà que encara queden molts de quilòmetres

El corredor de l'equip Banesto i actual líder de la classificació general de la Vuelta Ciclista a Espanya, Abraham Olano, es mostrà molt satisfet amb el seu rendiment i el dels seus companys d'equip en la desena etapa de la ronda espanyola, i primera de l'alta muntanya, però també va assenyalar que encara queden mots quilòmetres per poder parlar d'un triomf final a Madrid.

Olano reconegué que li va costar bastant trobar el ritme a la pujada, poc abans que Fernando Escartín atacàs amb força. «Si et mous des del primer atac "explicà" llavors resulta molt difícil respondre tots els altres que es produeixen».

Finalment, el ciclista de Banesto, indicà que l'atac de l'equip Kelme-Costa Blanca, especialment de Fernando Escartín i de Roberto Heras va ser molt dur i molt ben planejat, però que el seu equip va respondre perfectament i aconseguiren que la diferència fos mínima. Per una altra banda, parlà dels seus altres rivals directes com són ara Laurent Jalabert i Alex Zulle. «Laurent Jalabert i Zulle també varen intentar moure's, ja que no tenien gent al davant, però l'etapa era molt dura i no varen aguantar el ritme», explicà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.