algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Volta a Espanya: La caravana continua a Barcelona

Esportistes i acompanyants gaudiran d'un descans

Els integrants de la caravana publicitària, logística i informativa de la Vuelta Ciclista a Espanya retornaren ahir capvespre per via marítima i per aire a la Península. Demà gaudiran tots de l'única jornada de descans durant els vint-i-dos dies que dura la cursa, abans d'enfrontar la primera etapa dels Pirineus en dimarts, amb la pujada final a l'estació andorrana de Pal.

Quatre vaixells i tres avions trasportaran a mil tres-centes i quatre-centes cinquanta persones, respectivament, a més dels vehicles i material necessari perquè la Vuelta a Espanya pugui discórrer les dues semanes que vénen en competició. Dos vols sortiren en direcció a l'aeroport del Prat de Barcelona, a les nou del vespre.

Un altre va sortir una mitja hora més tard.

Les dues embarcacions de mercaderies sortiren ahir a les vuit del capvespre. Una hora més tard sortí un vaixell mixt, compost per passatgers i càrrega. La resta de l'expedició, sobretot els periodistes, auxiliars i personal de l'organització i de l'espectacle, varen sortir a les 22 hores. El públic mallorquí va tenir l'oportunitat de veure durant les dues jornades de la Vuelta en terres illenques la multicolor caravana publicitària, a més de l'espectable esportiu d'aquestes dues etapes, que varen ser el centre de l'atenció durant l'estada a Mallorca.

Mai un esdeveniment esportiu no va desplaçar tantes de persones i material a les Illes com la multicolor caravana de la cursa ciclista més important de l'Estat.

Els aficionats de tota l'Illa presentaren un espectacle que va anar molt més lluny de l'esport. Un pas que molts continuaran recordant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.