nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 11.93°
15°

El Madrid reconeix 20.154 milions de deute

Els socis donen un sí rotund als comptes del club en l'assemblea general

Els socis del Reial Madrid donaren un sí rotund als comptes, amb l'aprovació per majoria absoluta dels números que presentà la junta de Lorenzo Sanz. En l'assemblea tinguda lloc ahir matí, els assumptes més debatuts i polèmics varen ser els domèstics, aquells que els afecten més directament.
Els problemes d'ubicació dels socis després de la remodelació de l'estadi Bernabéu i els incidents ocorreguts amb motiu del viatge a Amsterdam per veure la final de la Copa d'Europa cridaren l'atenció dels compromissaris.
No hi va haver queixes a la gestió de l'equip econòmic de Sanz, integrat per Juan Onieva, Gerardo Sánchez Revenga i José Luís Sánchez i Fernández de Valderrama. Els tres solucionaren amb éxit l'explicació de la parcel·la econòmica.
Onieva aclarí que l'endeutament net del Reial Madrid el 30 de juny del 98 ascendeix a 20.154 milions de pessetes, el que suposa un augment de 8.139 milions respecte al de l'any anterior.
«Quina destinació ha tingut aquest augment?, és la pregunta que tots es fan en aquests moments. Molt senzill. No és cap novetat per a ningú que vàrem demanar un crèdit de 7.500 milions per recomprar els drets de Gestsport, amb els quals el club pot ara explotar en bones condicions la imatge de la societat. Aquesta assemblea aprovà la petició d'aquell crèdit en el seu dia. Per això, no és lògica l'alarma social que es projecta del Reial Madrid cada vegada que hi ha una reunió», va dir el vicepresident econòmic del Reial Madrid.
Onieva explicà que aquest club pot sostenir el cost financer del deute, subratllà que el Reial Madrid ha guanyat ja en els darrers tres anys 3.000 milions de pessetes i destacà la confiança que ofereix ja el seu club davant les entitats bancàries. «El Reial Madrid sap on està i cap a on va», argumentà Onieva.
Sánchez Revenga, tresorer del Reial Madrid, ressaltar en la seva intervenció que havia acabat la temporada l'entitat madridista amb uns beneficis de 895'3 milions de pessetes, 51 més que en l'exercici anterior.

Lorenzo Sanz: «El Madrid mai no serà SA»

El president del Reial Madrid, Lorenzo Sanz, comentà ahir matí en l'assemblea general extraordinària del club, tinguda lloc en el Palau de Congressos i Exposicions de Madrid, que el deute del club, xifrat en 20.154 milions de pessetes, és «un risc que s'ha hagut d'assumir per afrontar el futur del club amb garanties».
El president reiterà també que «el Reial Madrid mai no serà una societat anònima, sinó que amb els seus mitjans intentarà aconseguir els éxits. Nosaltres, amb la nostra pròpia gestió, continuarem en primera línia. L'augment del pressupost, que ha passat dels 12.192 milions de l'any passat a 18.400 d'aquesta temporada és una cosa molt important per al club».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.