nubes dispersas
  • Màx: 18.97°
  • Mín: 13.93°
18°

Mor d'una hemorràgia cerebral el pare d'Indurain

El pare del pentacampió del Tour de França, Miguel Indurain, morí ahir capvespre a la clínica Universitària de Navarra, on estava ingressat des de divendres passat, després de patir una hemorràgia cerebral, segons informaren fonts del centre mèdic.

Miguel Induráin Eugui, de 73 anys, fou ingressat d'urgència com a conseqüència d'aquesta lesió neuronal i va estar internat a la Unitat de Cures Intensives del centre.

Miguel Indurain Egui, pare també del ciclista Prudencio Indurain, de l'equip Vitalicio Seguros, es trobava ja en un estat de salut delicat, i no va poder superar aquesta darrera recaiguda.

De fet, Prudencio Indurain abandonà ahir dematí la concentració amb el seu equip a Mallorca, on havia de disputar la vuitena etapa de la Vuelta, en saber que l'estat de son pare havia empitjorat. Prudencio Indurain no dubtà en cap moment deixar la cursa per poder estar al costat de son pare i del seu germà Miguel.

El món del ciclisme d'arreu s'afegí ahir en un comú condol a la família Indurain per la mort del pare de Miguel i Prudencio Indurain.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.