cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Arribà la caravana multicolor de la Vuelta a Espanya

La gran ronda arribà a Mallorca, on ahir es disputà la primera de les dues etapes de la present edició

35558
Joan Fageda saluda el líder de la prova, José María Jiménez. | T.M.

La Vuelta arribà finalment a Mallorca. Els aficionats mallorquins no podien gaudir de la ronda espanyola des de l'any 1991, i després de set anys, ahir tornaren a poder veure la gran serp multicolor que formen els quasi 200 corredors que prenen part d'una de les tres curses per etapes més importants del món, juntament amb el Giro d'Itàlia i el Tour de França.
Les màximes autoritats del Govern balear i l'Ajuntament de Palma varen estar presents a la sortida de la mateixa per tallar i poder estar al costat dels millors ciclistes del món. El conseller d'Educació, Cultura i Esports, Manuel Ferrer, va estar al costat del batle de Palma, Joan Fageda, així com del director general d'Esports, Ventura Blach, o del regidor d'Esports del consistori palmesà, Gaspar Oliver.
D'aquesta manera, sobre les 13.20 hores es va posar en marxa la caravana més llarga que ha trepitjat les carreteres mallorquines des de feia molt temps.
A la sortida també hi foren presents personatges que han estat lligats al món del ciclisme durant molt de temps, com ara el pollencí Joan Serra, que durant molts d'anys va ser el president de la Federació Espanyola de Ciclisme, entre d'altres.
Una oportunitat que milers de mallorquins no han volgut deixar passar, i que es concentraren tant a la sortida de l'etapa com així mateix a l'arribada, ambdues situades al passeig marítim.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.