nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Davenport derrota Hingis a la final femenina de l'Open dels EUA

La nord-americana Lindsay Davenport, segona cap de sèrie, es proclamà ahir campiona de l'Obert EUA de tennis femení, en derrotar a la final Martina Hingis per 6-3 i 7-5.

El partit, que durà una hora i 21 minuts, confirmà el gran moment de forma pel qual passa Davenport, que arribà al torneig com la millor en superfície ràpida amb tres títols consecutius guanyats a Califòrnia, i li va llevar la corona i la rialla a Hingis.

El triomf fou el primer Grand Slam per a Davenport, de 22 anys, que mai no havia estat tampoc a una final dels grands, tot i que guanyà la medalla d'or als Jocs Olímpics d'Atlanta.

«Ha estat el triomf més important de la meva vida i em sent molt feliç d'haver aconseguit el primer títol de Grand Slam a la pista Arthur Ashe, a Flushing Meadows. És el més increïble que m'ha passat enguany», digué Davenport.

La tennista nord-americana va dir que felicitava la seva mare per l'aniversari i que pensava fer-li un regal especial amb els 700.000 dòlars que rebé pel premi, 400.000 per a Hingis, que superà els dos milions de dòlars en guanys en el que du d'any. Davenport, que deixà la marca de 6-6 als partits que han disputat ambdues, es convertí en la primera jugadora nord-americana nascuda a territori nacional que guanya el torneig des que ho féu Chris Evert el 1982.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.