algo de nubes
  • Màx: 16.59°
  • Mín: 7.61°
16°

Els germans De Boer ja s'entrenen

L'Ajax accepta negociar un traspàs el primer de juliol de l'any que ve

Ronald i Frank de Boer tornaren ahir divendres als entrenaments de l'Ajax d'Amsterdam amb l'acabament així d'un llarg conflicte amb l'equip, que anit acceptà que puguin ser transferits a partir del primer de juliol de 1999.

Sota una forta pluja i la presència de dotzenes de càmares i periodistes, varen comparèixer els germans De Boer de la mà de Bobby Haarms, entrenador assistent del club d'Amsterdam.

En el camp de joc esperaven el gerent de l'Ajax, Arie van Os, el director Maarten Oldenhof, i l'entrenador Morten Olsen, disposat a perdonar anteriors atacs verbals dels germans, que asseguraren que els seus entrenaments eren «avorrits».

Encara no se sap quan Frank i Ronald s'incorporaran als entrenaments normals i, de moment, rebran una «atenció preferencial i realitzaran exercicis en un sector independent de l'estadi Arena d'Amsterdam fins que arribin a agafar la mateixa condició física que la resta de l'equip.

Els de Boer varen estar absents dels entrenaments i partits de l'Ajax durant set setmanes, malgrat que hi havia un ordre legal vinculant de la Comissió d'Arbitratge de l'Associació de Futbol d'Holanda que els obligava a tornar a la feina.

A darrera hora de la nit d'ahir dijous, la directiva del club d'Amsterdam i els germans arribaren a un acord de compromís en el conflicte.

Finalment, l'Ajax accedí a acceptar una transferència dels germans a partir del primer de juliol de 1999, amb l'única condició que es reintegrin als entrenaments de forma immediata.

Els De Boer asseguraren «estar motivats un 300 per cent» per reincorporar-se a l'Ajax.

«Tot està oblidat», va dir l'entrenador Marten Olsen. Bobby Haarms, ajudant d'Olsen, assegurà que faran tot el possible per fer una temporada extraordinària i advertí que els germans De Boer no podran jugar en les pròximes setmanes perquè encara no es troben en bones condicions físiques.

Per la seva part, Arie van Os, gerent del club, mostrà un to conciliador amb els De Boer. «Després de catorze anys de lleial servei ens sentim obligats a cooperar en un traspàs», va dir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.