cielo claro
  • Màx: 19.05°
  • Mín: 9.02°
18°

«Que el propietari no sigui d'aquí és secundari»

Miquel Lladó s'ha incorporat a la directiva per col·laborar amb el Mallorca

Miquel Lladó, president de la Cambra de Comerç, és una de les més significatives incorporacions de la nova directiva. Mallorquinista de sempre, quan li proposaren formar part de la directiva, només hi va posar dues condicions: no haver d'anar a la llotja i no viatjar amb l'equip sempre que fos possible.

"Per què acceptàreu entrar a la nova directiva?

"La veritat és que en altres ocasions m'ho havien proposat, però sempre havia dit que no. Ara bé, som soci des de sempre i mon pare va ser un dels fundadors de l'Alfonso XIII. Tota la vida he estat del Mallorca i hi he col·laborat en alguna ocasió, sempre que m'ho han demanat. M'agrada molt el futbol i som habitual al Lluís Sitjar. Formar part d'una junta consultiva és una forma més de col·laborar amb el meu equip. Si em demanen opinió, la donaré.

"I el fet que Antonio Asensio fos el president, us ho va fer pensar dues vegades?

"La veritat és que és una situació nova, però consider important que hi hagi un grup de mallorquins que mantengui la cohesió entre la societat i l'entitat. Així, el fet que el propietari no sigui mallorquí és secundari.

"Quines seran exactament les funcions de la directiva?

"Avui dia, els membres d'un consell d'administració tenen moltes responsabilitats personals davant tothom. Per això, cada vegada és més habitual que les empreses comptin amb consells consultius. Personalment, si m'haguessin proposat formar part del consell d'administració hauria dit que no, ja que no tenc temps per vetlar diàriament pel funcionament d'una entitat com el Reial Mallorca. Però els consells consultius no tenen responsabilitat en la gestió. Es dediquen a aconsellar i a fer propostes, que no és poc.

"Us sap greu que la propietat no sigui mallorquina?

"A tots ens agradaria que el Mallorca fos dels mallorquins, però... La veritat és que l'any passat no ens va anar gens malament. Així, consider un fet secundari que la propietat no sigui d'aquesta terra.

"El primer equip compta només amb un mallorquí a la plantilla.

"Sí, però és pràcticament impossible tenir un equip de Primera Divisió amb molts mallorquins.

"Com pensau que es presenta la temporada?

"L'any passat va ser gros. Vàrem gaudir molt. Serà difícil repetir, però... Després de guanyar la Supercopa crec que ha quedat clar que hi ha un equip molt seriós, malgrat els traspassos. Hi ha un conjunt cohesionat, que pot fer una bona temporada. Ara, repetir la de l'any passat serà molt complicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.