algo de nubes
  • Màx: 18.85°
  • Mín: 9.02°
18°

La UEFA cerca solucions

Dilluns s'analitzarà una possible reforma de les competicions europees

El grup de feina de la UEFA que s'encarregarà de l'estudi d'una possible reforma de les competicions europees celebrarà la primera reunió el pròxim dilluns a Ginebra (Suïssa), anuncià ahir la UEFA en un comunicat.

La UEFA ha decidit estudiar una reforma de les seves competicions interclubs, malgrat que aquesta no s'aplicarà fins la temporada 2000-2001.

La reunió serà presidida pel vicepresident de la UEFA Senes Erzik, i en aquesta participaran els següents membres del comitè executiu: Antonio Matarrese (Itàlia), Per Ravn Omdal (Noruega), Angel Maria Villar (Espanya), Jean Fournet-Fayard (França), així com membres de la comissió del futbol professional, Franco Carraro (Itàlia), Peter Leaver (Anglaterra) i Gehrard Mayer-Vorfelder (Alemanya), els president de les lligues professionals dels respectius països i Roger Vanden Stock (Bélgica), membre de la comissió de competició.

A més hi han estat convidats representants de grans clubs com el Juventus, Liverpool, Bayern Munic, Ajax Amsterdam, Porto i Lió.

Entre les propostes que estudiarà aquest grup figuren un probable augment del nombre de clubs classificats (de 24 a 32) per als grups de la Lliga de Campions, una fusió de la Copa de la UEFA i la Recopa, i un millor repartiment dels ingressos entre els clubs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.