nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

«No es donaven les condicions per a la continuïtat de Clemente»

Cúper s'afegeix a una llarga llista de gent que creu que la renúncia era la millor solució

El tècnic del Reial Mallorca, Héctor Cúper, assegurà ahir que «no es donaren les condicions necessàries per a la continuïtat de Xabier Clemente» com a seleccionador espanyol, i que quan això passa «el millor és partir».

El tècnic argentí del Reial Mallorca afegí que «quan s'arriben a situacions límit l'entrenador ha de partir, i punt».

Però Cúper no va ser l'únic entrenador de Primera Divisió que opinà sobre la marxa de Clemente. El tècnic italià del València, Claudio Ranieri, digué que «quan tothom et demana el cap, no pots fer més». Ranieri afegí que Clemente ha fet «una cosa bona» en prendre la decisió de partir, alhora que «ha demostrat una gran força moral». L'entrenador italià del València explicà que el tècnic de Barakaldo «no és totalment culpable» de la mala ratxa de la selecció espanyola. «Està clar que té la seva part de responsabilitat, però quan hi ha una mala ratxa tothom té la seva part de culpa». «Tanmateix, no és estrany que tot el món es posi en contra de l'entrenador en aquestes circumstàncies», afegí Rainieri, que també ha patit de valent en el València.

L'exentrenador mallorquinista i actualment tècnic del Vila-Real, José Antonio Irulegui, digué per la seva banda que la situació per la qual travessava el tècnic basc era «complicadíssimma», i considerà que per damunt de tot s'ha de respectar la seva decisió. «No entenc com s'ha pogut arribar a una situació com aquesta, però ara només hem de respectar la voluntat de Clemente de deixar la selecció», manifestà.

Per Irulegui, el lloc de seleccionador de la selecció és un càrrec difícil en aquests moments. «Cada vegada hi ha menys jugadors nacionals, i malgrat això l'exigència és més alta. Així no és fàcil treballar ja que, a més a més, sobre la selecció tothom hi té opinió. Això crea una presió molt complicada i molt mala de dur», sentencià el tècnic del Vila-Real.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.