nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Volta a Espanya: La caravana més llarga

El gran grup disputarà demà la primera de les dues etapes «mallorquines»

El gran grup que formen els ciclistes participants a la Vuelta 98, juntament amb tot el que l'envolta, copsarà moltes de les carreteres mallorquines durant la jornada de demà a causa de la disputa de la vuitena etapa de la ronda espanyola.

Amb sortida des de Palma, al davant del passeig de Sagrera, passarà per s'Aranjassa, Llucmajor, Campos, Felanitx, Manacor, Inca, Selva, Caimari, coll de la Batalla, coll del puig Major, Sóller i coll de Sóller, i tornarà a Palma una altra vegada fins al passeig marítim, on estarà situada la línia de meta.

Les carreteres que uneixen aquestes localitats patiran el tancament al trànsit durant el temps que la caravana hi hagi de passar, mentre que a Palma també hi haurà un bon grapat de carrers que romandran tancats durant part del dia.

Les zones més afectades de Palma seran l'avinguda de l'Enginyer Roca i passeig de Sagrera direcció Portopí-Aeroport que romandrà tancada des de les 07.00 a les 20.00 hores, i en direcció Aeroport-Portopí des de les 11.00 fins a les 14.00 hores i des de les 17.00 fins a les 19.00 hores, mentre que estarà prohibit l'aparcament en aquesta zona des de les 18.00 h de divendres fins a les 20.00 de dissabte.

El mateix passarà diumenge, tot i que la disputa de la contra rellotge tan sols afectarà la zona d'Alcúdia, Muro i sa Pobla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.