muy nuboso
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
11°

Volta a Espanya: Cofidis retira Gaumont per un positiu al premi Midi Libre

El ciclista francès era quart a la classificació general de la prova espanyola

El velocista català de l'equip Kelme Costa-Blanca, Àngel Edo, va quedar una altra vegada a les portes d'un triomf d'etapa. Ahir, a la recta final de Múrcia, el deixeble d'Àlvaro Pino va atacar de valent, però finalment la major potència dels Blijlevens, Lombardi i companyia el varen privar de l'èxit.

«M'he enfonsat quan mancaven cinquanta metres per a la línia de meta. He atacat amb moltíssima confiança i convençut de les meves possibilitats, però al final m'han fallat les forces. Ho he intentat des de la part de darrere per tal de no quedar tancat com va ocórrer en dies anteriors, conscient que les arribades estan sent difícils durant tota la Volta. He vist un forat a 300 de la meta, però l'arribada era carretera amunt i se m'ha fet massa llarga», manifestà Edo.

D'altra banda, Prudencio Induráin, un dels protagonistes de l'escapada de la jornada es mostrava entre decebut i esperançat a l'arribada a la capital murciana. «Ha estat una llàstima, ja que en principi els vuit escapats ens havíem entès molt bé. Però, de totes maneres, no tenia moltes esperances d'arribar a Múrcia escapat del gran grup. Encara queden moltes etapes per arribar a Madrid i el que és clar és que no tenim possibilitats a la classificació general. Hem d'intentar l'aventura totes les etapes»

La qüestió polèmica de la jornada va ser la retirada de la Volta a Espanya del francès Philippe Gaumont a petició del seu equip, el Cofidis, després que el diari gal Le Monde publicàs dimarts passat el positiu del ciclista en un control antidopatge durant la passsada edició del Gran Premi Midi Libre, disputat en el seu país.

Philippe Gaumont estava classificat a la quarta posició de la ronda espanyola en el moment que el Cofidis «el convidà» a retirar-se.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.