algo de nubes
  • Màx: 16.05°
  • Mín: 7.61°
16°

Màxima tensió

Soler contestà durament les declaracions de Joan Buades sobre les primes

Les reaccions a les paraules de Joan Buades, vicepresident del Reial Mallorca, en referència a les demandes dels jugadors quant a les primes, no s'han fet esperar, i ahir mateix, el capità de l'equip vermelló, el mallorquí Chichi Soler, que a més a més forma part del grup dels quatre portaveus de la plantilla a les negociacions, va respondre amb duresa.

Soler digué que el tema de les primes estava ja tancat i que és de poca professionalitat tornar a treure el tema, sobretot amb comentaris fora de to. «Per la nostra part el tema de les primes estava tancat i si ara nosaltres no feim comentaris és perquè estam centrats en l'aspecte esportiu i ells surten amb comentaris d'aquests tipus que sota el meu punt de vista estan fora de to; és el seu problema. Nosaltres ja en tenim abastament i el que hem de fer és pensar en l'Espanyol i en el partit de Recopa i tot el que ens ve al damunt. Crec que no és professional per la seva banda. Nosaltres ho deixàrem tancat perquè és més important l'aspecte esportiu», sentencià el capità mallorquinista.

A més, Soler desmentí que l'any passat haguesin cobrat més per primes i premis que no per fitxa, i recordà que ha estat al Mallorca cinc anys sense primes. «Això no és veritat, i a més a més vull recordar que vaig estar cinc anys a Segona Divisió sense cobrar cap prima, que no té res a veure perquè no aconseguírem l'objectiu, però l'any passat fou una cosa excepcional com tothom sap. Nosaltres no vàrem posar cap pistola al cap de ningú per tal que firmàs aquelles primes sinó el contrari, ja que ens augmentaren el que demanàvem», explicà Paco Soler.

El capità mallorquinista va voler tancar d'una vegada per totes aquest tema, i digué que ara per ara el que han de fer els jugadors és continuar entrenant amb força per tal de fer un bon partit contra l'Espanyol, estigui o no resolt el tema de les primes. «Nosaltres no ens hem de preocupar de res de tot això, sinó que ens hem de centrar en el partit de diumenge i en tota la setmana que ens espera», afirmà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.