algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Campionat del món: Bolcada inoportuna

Dufresne i Azón cediren el lideratge a l'embarcació ucraïnesa

Una inesperada bolcada va ser la causa de la pèrdua del primer lloc de la classificació per part de la parella formada per les espanyoles Natalia Via Dufresne i Sandra Azón a l'etapa d'ahir del Campionat del Món de 470, que es disputa aquest dies a les aigües de la badia de Palma.

Dufresne i Azón ocupen actualment la segona plaça darrera les ucraïneses Taran i Pacholnik que s'aprofitaren de l'accident de les fins ara líders.

Un vent de ponent amb força de 29 nuus ha posat les coses difícils als regatistes. Tant que la darrera prova del Grup Plata a categoria femenina s'ha hagut d'ajornar.

Theresa Zabell i Patricia Guerra, per la seva banda, han recuperat posicions gràcies a un tercer i un primer lloc a les mànegues d'ahir, i ara es troben a la novena plaça de la classificació.

En categoria masculina el més ressenyable va ser la remuntada protagonitzada per la parella Martínez Doreste-Cantero, que ha passat de la quinzena a la cinquena plaça d'una classificació que lideren Philipe i Cariou. Els francesos varen prendre el primer lloc als ucraïnesos Maslavaets i Matvienco, que s'han enfonsat fins a la onzena plaça.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.