• Mín: 8.69°
18°

Toni Tauler va ser profeta a casa

El professional Ros Mary s'imposà en els dos sectors a Santa Margalida

El corredor professional margalida Toni Tauler (Ros Mary) s'adjudicà el Trofeu La Beata *98 sense donar cap opció als altres participants. El mondialista guanyà la contra rellotge individual, amb un temps de 17.56 minuts, superant per 1.39 minuts al segon clasificat, Toni Colom (Burgos Monumental). I també s'imposà en el segon sector, disputat en un circuit urbà de la localitat, arribant en solitari a meta.

La contra rellotge va deixar la cursa sentenciada. 1.39 minuts separaven Toni Tauler del bunyolí Toni Colom i quatre segons més tard, Quique Riera (Bimont).

En el segon sector hi va haver intents d'escapada, entre ells el de Marc Pons (Clínic Balear), en solitari, i de tres corredors, Xavier Peris (Bimont), Joan Vicenç Maties (Illes Balears) i Jaume Dolç (Clínic Balear). Els dos varen ser neutralizats.

Faltant tres voltes per acabar la correguda va fugir Toni Tauler i va prendre 25 segons al gran grup, que arribà encapçalat per Joan Vicenç Maties i Xavier Peris.

En la general, triomf amb claredat del professional mallorquí, seguit de Toni Colom, Jaume Dolç (Clínic Balear) i Xavier Peris, que el segon sector varen superar Quinque Riera, cinquè de la general.

A continuació es varen classificar Lucas Puig (Saunier Duval), Joan Vicenç Maties, Miquel Àngel Adrover (Clínic Balear), Biel Palmer (Derbi-Capó) i Toni Bon (Tennis Arenal).

L'organització també celebrà dues corregudes per a les categories alevins i infantils. El pollencí Vivancos s'imposà entre els més petits, per davant de Felip Martí (Alcúdia Pins) i el seu company d'esquadra, Joan LLompart.

I en infantils, doblet de l'Agrupació Ciclista Sineu, amb victòria de Llum Pascual Bordas (Caldentey), seguit del seu company Tomeu Cardell, el corredor que ha dominat durant tota la temporada aquesta categoria, i Marc Escribano (Alcúdia Pins). El C.C. Santa Margalida cuidà tots els detalls i La Beata comptà amb la participació del corredor local Toni Tauler, que després de la Challenge tornà a competir davant els paisans.