algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

La remodelació serà menor

Els canvis a la junta directiva centren l'atenció de la reunió d'avui capvespre

680

La junta directiva del Reial Mallorca Societat Anònima Esportiva es reunirà avui capvespre a les 19.00 hores a les oficines del Lluís Sitjar.

Molt s'ha parlat i escrit de la remodelació de la junta directiva que presideix Guillem Reynés. En primer lloc, i abans d'entrar en el bessó de la reunió "els canvis que hi pot haver", cal significar que l'acord és unànime a l'hora de considerar que el nom de junta directiva no és el més apropiat. Així, en principi tot fa pensar que aquest òrgan consultiu podria denominar-se des de demà consell assessor.

Quant a la remodelació, res no ha transcendit fins aleshores sobre els possibles canvis.

El galerista Joan Oliver Maneu, amic personal de Bartomeu Beltran, és l'única persona que ha comunicat al club la seva decisió de posar el seu càrrec en la junta a disposició del nou president. Això no vol dir, ni molt manco, que Oliver Maneu abandoni el consell assessor. El galerista assegurà a Diari de Balears que considera just posar el seu lloc a disposició de la nova junta, perquè el president Guillem Reynés tengui l'oportunitat de prescindir dels seus serveis si ho considera oportú. Oliver Maneu, així mateix, assenyalà que considerava una obligació de tots els que varen ser nomenats directius per Beltran posar el càrrec a disposició del nou president. El galerista puntualitzà també que si Guillem Reynés li demana que continuï en el seu lloc no tindrà cap dificultat per seguir. Així, la decisió està en mans de Guillem Reynés. En qualsevol cas, un dels tres membres mallorquins del consell d'administració assegurà a Diari de Balears que considera probable que Oliver Maneu continuï en el seu lloc. D'aquesta manera, tot fa pensar que Guillem Reynés no farà una gran remodelació de la junta i que la gran majoria dels membres continuaran en els seus càrrecs. En qualsevol cas, no seria estrany que el president deixàs en mans dels directius la decisió de continuar o deixar els seus llocs.

Sobre les incorporacions que es produiran a la nova junta, s'ha d'assenyalar que la decisió d'incorporar els directius del filial sembla ja presa. Així, entre d'altres, Guillem Servera i Miquel Ballester és segur que formaran part de la nova junta directiva.

Guillem Reynés, Joan Buades i Vicent Rotger fan comptes remodelar més àmpliament la junta i donar entrada a distintes personalitats de la societat mallorquina. Ara bé, Diari de Balears ha pogut saber que encara no s'han perfilat aquestes incorporacions. I és que no és feina fàcil aconseguir convèncer persones de pes dins la nostra societat perquè donin suport al projecte d'un Reial Mallorca propietat d'Antonio Asensio.

D'altra banda, la junta directiva serà també informada de les darreres decisions que s'han pres. Així mateix, Guillem Reynés considera que l'entitat hauria d'haver tingut algun tipus de deferència cap als components de la directiva a l'hora de disputar la final de la Supercopa. Així, no seria estrany que algun dels membres d'aquesta junta mostrassin el seu disgust per no haver rebut, com a mínim, la invitació per acudir fins a Barcelona a presenciar la final. Un membre de la direcció afirmà que és comprensible que el Reial Mallorca SAE no pugui fer-se càrrec de la despesa que suposen els bitllets de tots els directius. Ara bé, entre això i que ni et diquin si fas comptes anar-hi, malgrat sigui pagant cadascú el seu viatge, hi ha diferència.

La plantilla torna avui matí a la feina
Héctor Cúper, després del partit amistós jugat dissabte a sa Pobla, decidí donar descans durant el cap de setmana als seus homes. Així, la totalitat dels futbolistes han gaudit de dos dies de descans, però serà avui matí quan es reincoporin al treball. La plantilla s'entrenarà a Son Bibiloni des de les 09.00 hores i Cúper, en principi, té previst sotmetre els seus homes a una dura sessió preparatòria. El Reial Mallorca, com se sap, rep diumenge que ve la visita de l'Espanyol de Barcelona, de Marcelo Bielsa. El conjunt català és un equip incòmode, amb molta qualitat individual a les seves files. Lluís Carreras és l'únic home amb problemes, després de patir un esquinç durant el partit contra la UE Poblera. Això no obstant, Joan Roig confia que el migcampista esquerrà estigui en condicions diumenge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.