algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Manacor: E. Sáez i J. Matas varen ser els triomfadors

S'imposaren en el Premi Conselleria de la Presidència per a dames i aprenents

Dissabte passat, en el municipal de Manacor, es disputaren els dos premis Conselleria de la Presidència, en les modalitats de dames i aprenentes, amb presència de la consellera de la Presidència, Rosa Estaràs, que lliurà els trofeus als dos guanyadors, Esther Sáez i J. Matas.

La primera d'aquestes dues especials va ser la reservada a les dones. Va ser una prova molt disputada i amb un emocionant final. Vampirolay, amb Marga Fiol, encapçalà la major part del recorregut, però, finalment no va aconseguir el triomf. Arrow SK, menat per Esther Sáez, va fer una gran darrera volta i superà Vampirolay per un petit marge.

La tercera posició, després d'un bon esprint, va ser per a Alcon GS, menat per Bàrbara Riera. Baron de Sasu, a mans de Pilar Estelrich, arribà en quarta posició.

A continuació es disputava la corresponent a la categoria d'aprenents. Vic des Bosc dominà la correguda inicialment, però My Best Valentine, la gran favorita al triomf final menada per J. Matas, reaccionà ben aviat i es col·locà al capdavant de la correguda. My Best Valentine ja no abandonà aquesta posició, travessant així la línia d'arribada en primera posició marcant un bon registre d'1.20.5 No li varen servir de res els esforços a Zoot Run, amb J. Santandreu, i es va haver de conformar amb la segona posició, malgrat que registràs 1.19.6. El nacional Vic des Bosc (J. Santandreu) encara era tercer per davant Borgia du Pont (P. Estelrich).

A la cursa estelar de la jornada, cal destacar el triomf del debutant de la quadra Son Vent, War Dance, que en els darrers metres va mantenir una dura lluita amb Banco du Standeley, mentre dos dels favorits, Bratts Miss i Crisly, eren distanciats.

La correguda concertada per a exemplars de dos anys va estar dominada durant tot el recorregut per Dueña Torg, però a falta de tres-cents metres per a l'arribada no va poder mantenir el ritme i es va veure superada per Deninet Star, guanyadora de la cursa, i per Derbi Detoile, que era segon. D'aquesta forma, l'egua de la quadra Morro es perfila com un dels bons animals de cara al Gran Premi Nacional. En qualsevol cas, encara és prest per saber si Deninet Star pot aspirar a repetir l'èxit aconseguit pel seu company de quadra, Cristian Crown.

A la resta de curses, en general, no fallaren els favorits i es registraren bones marques. La major sorpresa, però, vingué del quartet especial, en què, davant la previsible victòria d'Speedy Pelo, s'hi sumaven les col·locacions de Tares Bulba, Aldina SF i S'Auba de Maig, combinació que ningú no encertà, deixant un fons de 214.200 pessetes per a la propera reunió. Així, a la prova que iniciava la reunió, la victòria va ser per Cornet Rosinyol, que s'imposà Cowboy Star.

A la segona correguda, Campeonat aconseguí un còmode triomf per davant Canela i Campanita de Retz.

A la quarta prova, Clara des Pla guanyà per davant Copa d'Or, Bella d'or i Boabdil Hanover.

Cal destacar finalment, la victòria d'Speedy Pelo (1.22.3) a la prova que tancava la reunió, per davant Tares Bulba i Aidina SF.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.