algo de nubes
  • Màx: 19.99°
  • Mín: 13.1°
19°

Marion Jones, Hicham El Guerrouj i Haile Gebrselassie s'emporten el milió de dòlars

Finalment, la velocista nord-americana Marion Jones, el marroquí Hicham El Guerrouj i l'etíop Haile Gebrselassie es repartiren el milió de dòlars que l'organització de la Lliga mundial ofereix als atletes que siguin capaços de guanyar les sis proves de les quals consta la Lliga a la seva especialitat.

La nord-americana tornà a demostrar que és la dona més ràpida del planeta sense discussions, i guanyà la darrera prova amb molta autoritat i contundència.

Per la seva banda, el campió del món dels 1.500 metres, el marroquí Hicham El Guerrouj, no va tenir cap problema per passar en primera posició per la línia de meta, amb molt avantatge sobre els seus seguidors, fent-se valedor així de part del milió de dòlars.

Finalment, l'etíop Haile Gebrselassie guanyà la prova dels 3.000 metres, i aconseguí per tant una part del milió de dòlars.

Però a més a més, la velocista nord-americana i el migfondista marroquí acabaren a la primera posició de la classificació general del Grand Prix de la IAFF. Invencible als 100 metres llisos, Marion Jones acabà amb 130 punts, mentre que la seva més immediata rival, l'especialista en els 1.500 metres, la russa Svetlana Masterkova, que acabà amb 107. A la categoria masculina, El Guerrouj, plusmarquista mundial de 1.500 metres (3:26.00), guanyà amb 136 punts, per davant d'un altre gran atleta, precisament l'etíop Haile Gebreselassie.

Tant Marion Jones com El Guerrouj s'embutxacaren els 200.000 dòlars destinats als guanyadors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.