algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Que no s'aturi l'espectacle

El Mallorca B juga avui contra l'Albacete el segon partit de Lliga

El Mallorca B visita avui un renovat Carlos Belmonte per tal d'intentar repetir la bona imatge oferida al primer partit de la temprada contra el Barcelona B.

L'Albacete de Luigi Maifredi serà el seu rival per a aquest segon partit. Un conjunt que a la primera jornada va caure derrotat davant la Union Deportiva Las Palmas per 2-1, i que té intencions de debutar a casa seva amb una victòria, tot i que el seu entrenador és conscient que serà molt complicat aconseguir-ho davant el Mallorca B.

Per part mallorquinista, Jesús Linares presentarà un onze que no variarà gaire el que presentaren al seu debut al Lluís Sitjar contra el Barcelona B, amb tan sols les baixes de Raúl Valencia i Miguel Àngel Valerón, que encara romanen lesionats i que ahir no viatjaren cap a Albacete. Així, l'onze inicial pot ser el format per Valbuena a la porteria, Rondo, Potenzoni, Vaqueriza i Àlvaro Cámara a la línia de contenció; Pep Lluís Martí, Braña, Sastre i Maldonado al centre del camp, i Luque i Diego Tristán com a homes més avançats.

Per part de l'Albacete, Luigi Maifredi presentarà el mateix equip titular que diumenge passat va perdre a l'Insular de Las Palmas, amb Cano a la porteria, Vanic, Juanlu, Magano, Aranalde en defensa, un centre del camp format per Melgar, Tito, Sala, Giunta i amb Walter Pico i Leandro en atac. El tècnic del Mallorca B, Jesús Linares, va deixar clar que l'àmplia victòria aconseguida davant el Barcelona B no vol dir res de cara al partit d'avui, ja que l'Albacete té jugadors veterans i experimentats, que res no tenen a veure amb els joves jugadors del Barça B.

Maifredi, per la seva banda, digué que «serà molt difícil, perquè el Mallorca B és un filial, i a l'inici de la competició els jugadors dels filials ho volen fer molt bé per intentar pujar al primer equip».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.