lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Bamby Loyal s'imposa en el Premi Electrolux

Cristian Crown féu bons els pronòstics i guanyà la classificatòria per al Campió de Campions

Bambi Loyal tornà a fer una demostració sobre la pista de l'hipòdrom de Son Pardo, i es va adjudicar el Premi Electrolux-Casa Perelló Manacor, amb relativa facilitat, rodant a un temps d'1.19.7 Darrera Bamby Loyal entrà Bell Estel, amb un exigu avantatge sobre Black Crom GS, ambdós rodant a 1.20.0, mentre que Bandolera ocupà la quarta posició amb una mitjana d'1.20.8.

Pel que fa a la resta de les corregudes disputades el divendres vespre a Son Pardo, cal destacar la classificatòria per al Campió de Campions, en la qual Cristian Crown va fer bons els pronòstics i acabà en primera posició, rodant a 1.23.2, seguit molt de prop per Charlote du Fort, amb una mitjana d'1.23.5.

D'aquesta manera, el guanyador del Premi Manacor es referma al seu lideratge generacional, que de totes maneres haurà d'acabar de sentenciar a la disputa del Campió de Campions.

Finalment cal destacar la victòria de Duncan Power, a la cursa reservada per a poltres. El cavall d'A. Bordoy debutà així amb una important victòria que aconseguí rodant a 1.23.8, per davant Dyna Grandchamp, Dalia de Kit i Digne Bird.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.