algo de nubes
  • Màx: 19.16°
  • Mín: 9.02°
18°

Campionat del món: A partir d'avui les embarcacions lluitaran per les medalles

Una vegada fet el tall que dividirà les embarcacions en dos grups, or i plata, avui començarà la vertadera lluita pel triomf final a l'actual edició del Campionat del Món de 470, que es disputa en aigües de la badia de Palma.

Al «grup or» els regatistes competiran pel podi, amb la circumstància que tots els participants partiran de zero.

La jornada d'ahir, segona i darrera classificatòria, ha servit per confirmar els favorits a cada una de les categories.

Així, pel que fa a les dones, les tripulacions espanyoles formades per Theresa Zabell-Patricia Guerra i Natalia Via Dufresne-Sandra Azón lluitaran per les medalles a partir de demà. Precisament la parella Zabell-Guerra és una de les màximes favorites per a la victòria final, amb el permís de les ucraïneses Taran-Paholchik, que ahir feren una autèntica exhibició i s'imposaren a totes les mànegues que es disputaren.

La parella mallorquina formada per Katy Darder i Marta Reynés no es va poder classificar amb el grup principal, per acabar a una digna posició.

Respecte a la categoria d'homes, a la qual no hi ha presència mallorquina, les parelles espanyoles classificades al «grup or» són els gallecs García i Páramo i les parelles canàries, Del Castillo-Wood i Martínez Doreste-Cantero.

La jornada d'avui s'ha disputat sense cap problema. L'embat ha bufat amb força 2-3 des de primera hora del dematí, cosa que ha faciliat la navegació dels regatistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.