algo de nubes
  • Màx: 17.06°
  • Mín: 7.61°
16°

Eurocopa 2000: Nova etapa, mateixes cares

Espanya debuta davant Xipre amb poques novetats respecte del Mundial

La selecció espanyola jugarà avui a partir de les nou a Xipre el primer partit de la fase de classificació per l'Eurocopa 2000, que s'ha de tenir lloc a Bèlgica i Holanda.
El seleccionador, Xabier Clemente, ha plantejat aquest enfrontament davant la dèbil selecció xipriota com l'inici d'una nova etapa en la qual s'ha de mirar d'oblidar, i com més prest millor, la trista participació al Mundial de França on el combinat espanyol no va passar de la primera fase. Amb només tres cares noves (Salgado, Prats i Ezquerro) respecte de les darreres convocatòries, els de Clemente miraran de començar amb bon peu en un estadi en el qual segurament la màxima dificultat sigui el dolent estat en què es troba la gespa. Aquest aspecte va ser destacat per Clemente a la llarga roda de premsa que va oferir ahir als mitjans de comunicació. L'entrenador basc va exposar els seus plans per al futur de la selecció a la vegada que analitzava el rival d'avui, i el grup d'Espanya en general. «Malgrat que la gent no es troba en el millor moment de forma, el cert és que som els millors del grup. El San Marino serà derrotat per tots els equips, per això, contra Xipre, Aústria i Israel una errada et pot rompre les il·lusions de la classificació», afirmà el de Barakaldo, que també tingué temps d'analitzar altres aspectes, com ara el tema de l'afició. «A Espanya l'afició és més de clubs que de selecció. Hem d'aixecar l'ànim de la gent, que ara està bastant decebuda. M'agradaria que, al llarg del temps, el públic de l'afició fos com el dels equips. El més destacat, quant a noms es refereix, serà el més que segur debut des del principi del cèltic Michel Salgado, en substitució del lesionat Aguilera i la confirmació que el porter Cañizares serà a partir d'ara el titular, després que Zubizarreta deixàs el futbol.
Les alineacions més probables són: Xipre: Panayiotou, Engomitis, Ionnou, Costa, Charalambous, Pittas, Melanarkitis, Spoljaric, Christodoulou, Malekkos i Gogic.
Espanya: Cañizares, Michel Salgado, Nadal, Alkorta, Sergi, Etxeberría, Amor, Hierro, Raúl, Alfonso i Morientes.

Toni Prats

El partit d'avui podria suposar el debut amb la selecció espanyola del porter mallorquí Toni Prats. El de Capdepera ha estat convocat per Javier Clemente, i segons com transcorri l'encontre, podria gaudir d'uns minuts al terreny de joc. Prats va ser fitxat pel Betis després de demostrar la seva categoria al Reial Mallorca. En aquest moments, el mallorquí està considerat com un dels porters més segurs de la Lliga espanyola

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.