muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Els jugadors diuen no

La plantilla del Mallorca rebutjà ahir l'oferta del club quant a les primes d'aquesta temporada

74342
Soler no va voler quantificar en números les diferències entre jugadors i club.

Continua sense haver-hi consens. Jugadors del primer equip del Reial Mallorca i club no es posen d'acord pel que fa a les primes a rebre pels primers durant la present temporada, i ahir tota la plantilla del primer equip rebutjà l'oferta realitzada pel club, de manera unànime.

Les negociacions es troben en un punt mort que comença a ser preocupant, des del moment en què ni una ni altra part estan disposades a fer-se enrere en les seves pretensions, i les postures estan, ara per ara, bastant allunyades.

El capità del Mallorca, i un dels representants dels jugadors a les negociacions, manifestava ahir que la situació és dolenta, perquè les postures no s'apropen gens ni mica, i cap dels dos està disposat a recular en les seves intencions. «Les postures estan molt allunyades. El club ha deixat clar que no fa comptes recular gens en la seva oferta, i nosaltres no estam disposats a aceptar-la. Ara per ara hem d'esperar que passin els dies i ja veurem que és el que passa», manifestà el jugador mallorquí.

Soler no va voler quantificar en números les diferències existents entre club i jugadors, però sí deixà clar que el punt més calent és el que fa referència a la permanència a Primera Divisió. «Hi ha molts punts de discòrdia, però sense dubte on majors són aquestes diferències és en el tema que fa referència a la permanència a Primera Divisió».

De totes maneres, «Chichi» Soler deixà clar que els jugadors no estan disposats al fet que aquest desacord influeixi gens ni mica en el joc i en les pretensions esportives de l'equip, sinó que és una qüestió totalment a part. «Les primes són un tema al marge del rendiment i les aspiracions de l'equip. Nosaltres volem guanyar la Recopa, volem guanyar la Copa del Rei i estar el més dalt possible a la Lliga, tant si estan com si no estan resoltes les primes», manifestà.

I és que les negociacions que han d'afrontar enguany els jugadors, no tenen res a veure amb les de l'any passat. El mateix capità mallorquinista deixava clar que tal i com va anar l'any passat, tan sols passa una vegada a la vida i que llavors no hi va haver cap discussió. «El que va passar l'any passat no té res a veure amb les negociacions d'enguany. Una decisió aquesta que, a qui sí preocupa, és a l'entrenador Héctor Cúper, que ja ha manifestat reiteradament que li agradaria que tot estàs solucionat el més aviat possible, prioritàriament abans del partit que el seu equip ha de disputar diumenge de la setmana vinent contra l'Espanyol de Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.