algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Open USA: Pato Clavet i Gala León, endavant

L'alemanya Steffi Graff debutà en el torneig amb una còmoda victòria

El tennis espanyol començà bé la tercera jornada de l'Open d'Estats Units amb la victòria Francisco Clavet 6-7 (10-12), 6-4, 7-5 i 6-2 al romanès Andrei Pavel aconseguit passar a la segona ronda del darrer torneig del Grand Slam. Clavet, que va perdre un desempat maratonià en la primera mànega, recuperà el control del partit en el segon servei més sòlid i no el va perdre fins al final.

Després d'haver quedat eliminat els dos darrers anys en la primera ronda, Clavet declarà que aspira a superar la tercera, la seva millor classificació assolida el 1991 i 1995.

El rival de Clavet per la segona ronda serà el guanyador de l'eliminatòria entre l'alemany Nicolas Kiefer i el francès Lionel Roux.

Gala León, per la seva banda, va passar per primera vegada a la tercera ronda en retirar-se lesionada en el primer set la japonesa Ai Sugiyama, setzena cap de sèrie, quan el marcador estava al seu favor 3-2. La jugadora japonesa va patir una torçada del turmell esquerre. En categoria femenina també destacà el triomf d'Steffi Graff davant Weingartner .

En la nit-matinada passada (hora espanyola) tenia previst el seu partit el mallorquí Carles Moyà, desè cap de sèrie, i els catalans Àlex Corretja, número sis, Félix Mantilla, Javier Sánchez i Jordi Burillo.

La nota negativa de la jornada quant a espanyols fou la derrota en dobles de la parella formada per Julián Alonso i Pepe Conde, que perderen 2-6 i 1-6 davant els nord-americans Dave Di Lucia i Michael Sell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.