algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Alemany imposa austeritat

Es reuní amb la comissió de jugadors i no canvià la seva proposta inicial sobre primes

104644
Des que Asensio és el propietari, Alemany ha tancat la cartera.

Carlos Roa, Marcelino Elena, Javier Olaizola i Paco Soler es reuniren ahir, després d'entrenar durant poc menys de dues hores a Son Bibiloni, amb el conseller delegat Mateu Alemany a les oficines del Reial Mallorca.

No hi ha acord. La filosofia del club respecte les primes ha canviat de forma substancial i Mateu Alemany imposa austeritat. La plantilla del Reial Mallorca gaudí l'any passat d'unes primes extremadament elevades que l'actual consell d'administració no està disposat a assumir.

Ahir, els representants dels jugadors es varen assabentar que el Reial Mallorca SAE no ha canviat la seva inicial oferta i que de cap de les maneres es pot entrar a negociar agafant com a base les quantitats pactades la temporada anterior. L'entitat considera que 150 milions de pessetes per la permanència i 350 per aconseguir partiticipar a la Copa de la UEFA és un tant desorbitat. Així, un portaveu del club explicà ahir a Diari de Balears que un club com el Celta de Vigo pactà amb la seva plantilla un total de 150 milions de pessetes per aconseguir una plaça a la UEFA.

La comissió dels futbolistes informarà els seus companys que la proposta del Mallorca que ja coneixen és la definitiva. La resposta de la plantilla mallorquinista és encara imprevisible, malgrat que tot fa pensar que acceptaran l'oferta feta per l'entitat. La proposta del club no arriba als 100 milions per la permanència i suposa uns ingressos addicionals al voltant del centenar de milions per classificar-se per la UEFA.

Xerrada

D'altra banda, Héctor Cúper va mantenir ahir una llarga xerrada amb els seus jugadors a Son Bibiloni. Cúper parlà durant quasi mitja hora amb els futbolistes, analitzant les errades que es varen produir al partit de Salamanca. Finalment, assenyalar que l'andalús Fernando Niño es perfila com el substitut de Marcelino, que ha estat sancionat pel comitè de competició amb un partit de suspensió que complirà contra l'Espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.