muy nuboso
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.93°

Isaac Viciosa i Fermín Cacho deceben als 1.500

No passaren d'una discreta actuació a la reunió de Berlín

Els migfondistes espanyols Isaac Viciosa i Fermín Cacho, recents or i plata als europeus de Budapest no varen pasar d'una actuació discreta la prova dels 1.500 metres corresponent a la reunió de Berlín que es va celebrar ahir a la capital alemanya.

Viciosa va ser sisè, mentre que el de Sòria va signar una dolenta catorzena plaça.

El millor espanyol a aquesta prova va ser el jove Andrés Díaz, que va acabar la cursa situat a una digna quarta posició, darrera el marroquí Hicham El Guerrouj, que va ser el guanyador amb un temps de 3:30.23, i els kenians Noah Ngeny i Latan Rotich.

El també espanyol Enrique Molina no va poder finalitzar a la cursa dels 5.000 metres, prova guanyada per l'etíop Haile Gebrselassie. Maite Zúñiga, per la seva banda, va arribar a la dotzena posició dels 1.500 femenins.

Quant a la resta de proves cal destacar el triomf de Michael Johnson als 400 metres davant el seu compatriota Jerome Young, la derrota del cubà Javier Sotomayor davant el suec Stefan Holm al salt d'alçada, que es va fer amb la victòria amb una marca de 2'28, molt lluny del record del món situat a 2'43. Als relleus 4x100 s'imposaren els nord-americans Greene, Boldon i Drummond.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.