muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

La selecció de Clemente començà una nova etapa

La selecció espanyola s'entrenà ahir per primera vegada després del Mundial, amb la intenció de començar una nova etapa i oblidar el ridícul fet a França, classificant-se per l'Eurocopa del 2000.

Els devuit jugadors convocats per Javier Clemente varen entrenar a l'horabaixa a la Ciutat Esportiva del Reial Madrid. Una sessió que fou presenciada per gairebé 200 aficionats.

La selecció, amb les úniques novetats del porter mallorquí Toni Prats, el defensa cèltic Míchel Salgado i el davanter de l'Athletic Santiago Ezkerro, s'exercità durant una hora.

Juntament amb el preparador físic, Manuel Delgado Meco, i al marge del seu company, s'entrenaren els jugadors del Reial Madrid que dilluns jugaren davant el Vila-real (Fernando Hierro, Raúl González i Fernando Morientes), els de l'Atlètic (Kiko Narváez i Carlos Aguilera) i el barcelonista Sergi Barjuán.

Kiko sofreix un cop al turmell, Aguilera un cop al múscul dret i Sergi una inflamació al tendó rotulià del genoll. Tot i aquests problemes físics estaran disponibles per al partit contra Xipre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.