cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

El tribunal d'arbitratge confirma la sanció imposada per la UEFA al Madrid

El tribunal d'arbitratge de l'esport (TAS) es va declarar ahir incompetent per decidir sobre el recurs presentat pel Reial Marid a aquest organisme envers la decisió de la UEFA de tancar per un partit l'Estadi Santiago Bernabéu pels incidents a les semifinals de la Lliga de Campions contra el Borussia de Dortmund.

D'aquesta manera el club que presideix Lorenzo Sanz haurà de jugar el primer partit de l'edició d'enguany de la Champions League a devers tres-cents quilòmetres, com a mínim, de la capital d'Espanya ja que la decisió de la UEFA romandrà en vigor.

La instància d'apel·lació de la UEFA havia sancionat el Reial Madrid CF amb una multa de 150.000 francs suïssos (quinze milions de pessetes) i amb el tancament del Bernabéu per un partit de competicions interclubes de la UEFA, després dels incidents produïts abans de la semifinal de la Champions League, l'1 d'abril passat i que acabaren amb la caiguda d'una tanca de protecció i de la porteria del fons nord de l'estadi.

A més d'aixó, la UEFA havia ordenat la confiscació de la quantitat d'un milió de francs suïssos després de considerar que el Madrid havia admès a l' estadi un nombre d'espectadors superior de l'autorizat pels reglaments de la UEFA.

El 9 de junio de 1998, el Reial Madrid va recórrer al TAS per sol·licitar-li que anul·làs aquetes decisions. Els tres àrbitres del TAS nomenats per decidir sobre aquest assumpte Bernard Foucher, Pierre Lalive decidiren ahir declarar-se incompetents per valorar les sancions de la UEFA.

El central del Reial Madrid, Fernando Hierro, va rebre ahir una impotant oferta de l'Inter de Milà per fitxar per aquest club. Els italians ofereixen al Madrid un total de 3.500 milions de pessetes i cinc-cents milions per temporada al jugador. De moment el representant de Fernandp Hierro ha negat que el defensa tingui la intenció de deixar el Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.