nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El Mallorca B s'entrenà ahir amb el partit de diumenge passat en el cap

El filial jugarà diumenge que ve contra l'Albacete en el Carlos Belmonte

El Mallorca B entrenà ahir matí durant dues hores en les instal·lacions de Son Bonet. Després de la golejada al Barça B del primer partit de Lliga, els jugadors del filial es mostraren molt relaxats i sobretot distesos en un entrenament marcat per l'absència de l'entrenador Jesús Linares. El tècnic gadità va haver de passar per la consulta del dentista per patir mal de queixal.
La sessió preparatòria va ser dirigida pel preparador físic de l'equip Pau Albertí. El segon equip mallorquinista ha començat de forma espectacular la seva primera temporada en la Segona Divisió. Vèncer per 4-1 en el debut i davant els seus aficionats és una carta de presentació immillorable. Els homes de Linares varen fer un gran encontre en tots els sentits; lluitaren fins l'extenuació, jugaren amb sentit i molt ordenats, i, el més important, mostraren una eficàcia de cara al gol difícilment superable. Molts d'equips que han deixat marxar els joves jugadors que enguany han fitxat pel Mallorca B ja es deuen estirar dels cabells. Si els va veure diumenge passat en el Lluís Sitjar, no ha estat un miratge, el filial farà parlar.
Les joves estrelles vermellones mostraren ahir a l'entrenament la satisfacció del bon debut sabent que la glòria en el futbol és només qüestió de dies. Un dia s'està a dalt i l'altre a baix.
Una vegada passada la ressaca de la golejada, s'ha de començar a pensar ja en la pròxima jornada. El Mallorca B és colíder amb el Leganés de la Segona Divisió i ara tothom estarà pendent d'aquest jove equip. Diumenge que ve el filial visitarà el Carlos Belmonte i davant tindrà un conjunt molt experimentat i dur, l'Albacete. El conjunt castellà està entrenat per l'Italià Luigi Maifredi. L'Albacete va perdre a la primera jornada davant de Las Palmas per 2-1, i de ben segur que contra el Mallorca B voldrà donar una alegria als seus aficionats.
Davant el Barça, el filial mallorquinista va patir les baixes de Miguel Àngel Valerón i Raúl Valencia, dos jugadors molt importants dins l'esquema de Jesús Linares. Tots dos jugadors varen entrenar ahir a part i estan fent feina a marxes forçades perquè pugui estar a disposició de jugar en la segona jornada. El defensa Raúl es recupera d'un cop en el turmell i tot fa pensar que podrà jugar contra l'Albacete. Per la seva banda, el migcampista Valerón està quasi recuperat de l'estirada que patí dissabte passat a l'abductor. El partit contra l'Albacete es pot considerar una autèntica prova de foc de cara a calibrar el vertader potencial d'aquest filial mallorquinista en una categoria molt professional com és la Segona i en la qual el Mallorca B és debutant.
A l'entrenament d'ahir hi va haver dues novetats. Per primera vegada Fernando Porto i Iván Rodríguez Rabell Ivo entrenaren amb la resta de la plantilla. Els darrers dos reforços pel filial varen ser fitxats divendres passat just en el moment que acabava el termini d'inscripcions de jugadors. Porto és un defensa central de 23 anys molt fort i que va molt bé per alt. La temporada passada defensà els colors del Numància de Segona Divisió.
Per la seva banda, Ivo té 20 anys i és un laretal esquerre de gran qualitat. Aquest jugador català procedeix de l'At. Madrid B i va debutar amb el primer equip de la mà de Radomir Antic.
Amb aquests dos jugadors Linares va veure complertes les seves peticions.

Jesús Linares a cal dentista i Molina espiant

L'entrenament d'ahir del Mallorca B realitzat a les instal·lacions de Son Bonet va tenir dues absències molt significatives. Cap dels dos entrenadors del filial, Jesús Linares i Manolo Molina, dirigiren l'entrenament. El tècnic gadità començà la sessió preparatòria per un mal de queixal fortíssim que l'obligà a abandonar l'entrenament i anar a cal dentista. El segon entrenador del Mallorca B, Molina, es troba de viatge «espiant» els pròxims rivals del filial.
El preparador físic Pau Albertí va haver de dirigir l'entrenament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.