cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.26°

El pilot Toni Roca repeteix triomf a la Pujada Bunyola-Orient

Kalenborn continua amb la seva mala ratxa i torna a abandonar

La vuitena edició de la pujada Bunyola-Orient, II Memorial Tolo Bibiloni, disputada ahir matí, va tenir com a gran triomfador, una vegada més, a Toni Roca.

El pilot de La Pampa, tornà a refermar el seu gran moment de forma, i amb aquesta, ja són tres les victòries absolutes consecutives, després de Son Mas i Sant Salvador.

Amb un rècord de participació, 66 cotxes, i amb un traçat sempre espectacular, la pujada Bunyola-Orient, va despertar molta d'expectació; el Campionat de Balears es troba ara mateix molt emociant i atractiu, amb una lluita aferrissada entre Toni Roca i Helmut Kalenborn que ha posat el títol de pinyol vermell. El pilot de Reynard Hasso, però, continua amb la seva mala ratxa i ahir es va haver de retirar abans de temps. Biel Grau i Daniel Lozano acabaren en segon i tercer lloc respectivament.

Per la seva banda en el grup Illes, Miquel Pujol es va fer amb el primer lloc, que superà el gran favorit de la classe José Manuel Ortega, guanyador de la pujada a Sant Salvador.

En el grup AS, Toni Fiol es tornà a adjudicar la victòria per davant de Blas Pons, que aquesta vegada es va haver de conformar amb el segona plaça. El pilot revelació d'enguay, Daniel Lozano, tornà a demostrar la seva condició i acabà primer en el grup N, i el que és més important, aconseguí el tercer lloc en la classificació general per darrera Toni Roca i Biel Grau.

En el grup A, Jeroni Perelló va sorpendre tothom i superà els grans favorits de la categoria, els pilots Mateu Fullana i Jaume Martorell.

Finalment, en el grup H, Guillem Reynés repetí triomf, mentre que Francisco González, finalitzà segon. Una vegada més, els grans favorits compliren els pronòstics i es repetí el podi de la darrera prova.

Fins sis vehicles es varen retirar en aquesta edició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.