algo de nubes
  • Màx: 20.17°
  • Mín: 13.1°
20°

Llaneras participarà avui a la prova de puntuació

El mallorquí cercarà una altra medalla per al seu palmarès en els Campionats del món en pista

El ciclista mallorquí Joan Llaneras tindrà avui l'oportunitat, a la prova de puntuació, d'aconseguir una nova medalla a la seva carrera esportiva, que sumaria a l'or aconseguit a Manchester l'any 1996 i al bronze de Perth (Austràlia) l'any 1997.
D'una altra banda, el ciclista espanyol José Manuel Moreno, medalla d'or a les olímpiades de Barcelona 92, va quedar eliminat ahir a la prova de velocitat dels Campionats del Món de pista que s'estan celebrant durant aquest dies a la ciutat francesa de Bordeus, després de quedar en setzè lloc, cosa que no li donava opció d'aconseguir la classificació directa per a vuitens ni l'opció de la repesca.
«El nivell era molt fort. Per ventura més del que jo m'havia esperat i això ha fet que no pogués estar entre els llocs que donaven la classificació, comentà Moreno, que únicament li queda ara la possibilitat de lluitar per un dels llocs que van des del 13 al 18 a la jornada de demà.
Quant a la resta de la participació espanyola, cal destacar que avui Carles Torrent i, possiblement, Isaac Gálvez, participaran a la prova d'scratch, que té en aquests campionats categoria de demostració.
Pel que fa a la resta de resultats, destaca la victòria de la selecció ucraïnesa a la final de persecució per equips, davant els ciclistes alemanys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.