cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.31°

El «Cutty Sark» continua de líder a la Creuer-Regata

L'Aifos, que patroneja el príncep Felip de Borbó, es manté setè a la XXVII Setmana Nàutica Internacional del Puerto de Santa María, després d'haver quedat avui segon i quart, respectivament, a les dues proves disputades a la tercera jornada.

En aquesta categoria, IMS Creuer-Regata, el líder de la general és el Cutty Sark, del sevillà Sergio Llorca, que va fer un primer i un cinquè lloc, a pesar de començar amb dificultats a la seva canya.

El Da Vinci, amb Alfonso Moreno a la canya, es va imposar a la tercera prova a la CHS creuer, categoria en la qual ocupa la primera posició a la general el Pasay de José R. Pérez Díaz.

A la categoria IMS Club -la flota del qual, per equivocació, va fer el mateix recorregut que els CHS- el Quo Vadis, de Norberto Jiménez domina completament la prova des del primer dia, mentre que el segueixen el Piemonte, amb Domingo Galán, i el Trebolísimo, de Pedro Azcárate.

A la divisió creuer IMS, amb victòries parcials ahir del Marla II, de Ramón Martín, i Zorongo, d' Ignacio Jáuregui, el líder en la general provisional és el Siga Team -que va aconseguir dos segons llocs, patronejat per Enrique Gómez Curt.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.