nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

Derbi balear en el Palau d'Esports

Ciutat d'Inca i Menorca Bàsquet jugaran el Memorial Truyols

El Ciutat d'Inca celebrarà avui, a les 18 hores, un altre partit de pretemporada en el Palau d'Esports. Després d'enfrontar-se a dos clubs de la màxima categoria del seu país, Reial Madrid i el conjunt txec Erken, el cinc de Jaume Ventura rep el màxim adversari a nivell balear, el Menorca Bàsquet.

La banqueta de José Luís Oliete ofereix moltes novetats respecte de la temporada passada. El fitxatge estrella és l'exjugador del Joventut, que l'any passat defensava els colors del Granada de la Lliga ACB, Tomàs Jofresa. Un reforç important, si el jugador està recuperat de la seva lesió.

El tècnic del club menorquí compta també amb dos estrangers nous. Dos pivots i tots dos nord-americans: Soce Fayer, procedent de la lliga universitària, concretement del Queens, i Steve Turner, que la temporada passada jugà amb l'Askatuak de Sant Sebastià. Aquest darrer jugador ocupa el lloc del seu compatriota Herb Baker que va decidir rescindir el contracte.

Altres novetats en la banqueta menorquina son els alers Sergi Grimau, procedent del Viatges Aliguer de Pineda de Mar, i Jesús Cilla que jugà amb el conjunt de la Lliga EBA Helios. L'aler-pivot José M.Bermudo, del Murcia, i Andrés Valdivieso, del Reial Madrid, un veterà pivot de 30 anys, completen la llista.

De la temporada passada encara queden el base Patricio Reynés i el pivot Jaume Palmer. També de la cantera són el base David Gomila, l'escorta Àngel Llull i l'aler Miguel Ortiz.

La disputa del Memorial Truyols possibilitarà a Jaume Ventura realitzar canvis abans de trobar l'equip ideal per disputar la Lliga LEB. Els inquers no volen repetir la campanya de l'any passat, quedar finalista de la Copa Príncep d'Astúries i quedar fora dels play-off de la LEB.

Per altra banda, Canet i Blankenship tindran avui l'oportunitat de convèncer els aficionats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.