algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

El Mallorca vol començar la lliga amb tan bons resultats com l'any passat

Stankovij es mostrà optimista amb les possibilitats de l'equip després del joc exhibit davant el Barça

Héctor Cúper no dóna relax als seus jugadors i ahir els va tornar a fer entrenar durant quasi dues hores a la gespa de Son Bibiloni. A la sessió d'entrenament els jugadors, a més d'exercicis físics, assajaren algunes jugades tàctiques d'atac.

El tècnic argentí vol un bon resultat demà a El Helmántico, un estadi que porta mals records al Mallorca per ser l'escenari on va perdre l'ascens fa algunes temporades. Després de l'entrenament, Cúper va parlar durant un quart d'hora amb els seus homes per donar-los les últimes instruccions abans del darrer entrenament d'avui.

Lauren va abandonar el terreny de joc una mica coix, tot i que afirmà que «només ha estat una pilotada a la cama i no és res greu. Diumenge estaré en condicions de jugar».

En referència al partit, Stankovic es mostrà optimista respecte a les seves possibilitats «després d'haver jugat tal com ho vàrem fer davant el Barcelona» i destitjà «fer tan bon inici de campanya com l'any passat, tot i que serà un partit difícil perquè tothom vol 'arrancar' la Lliga amb victòria i ells tenen una davantera molt bona».

Per la seva banda, Siviero afirmà que «nosaltres podem preveure com jugarà el Salamanca, però això no ens posarà les coses fàcils». L'argentí assegurà conèixer l'estil Russo, a qui «li agrada que el seu equip tracti bé la pilota, sobretot al mig camp i sempre ha demostrat tenir equips agressius» i explicà que «és semblant a Cúper, però amb la diferència que Cúper és més pragmàtic i Russo més idealista».

Per altra banda, Fernando Niño assegurà no estar frustrat per no jugar al primer equip, ja que «jo vull jugar. Estic al filial per no estar molt de temps aturat. Treballaré dur per guanyar-me un joc a Primera».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.