cielo claro
  • Màx: 22.59°
  • Mín: 13.08°
22°

Olaizola torna a l'onze i Carlos podria viatjar

«Chichi» Soler perdrà la titularitat després de jugar des de l'inici els dos partits de Supercopa

L'«Euromallorca» debutarà diumenge que ve a la Lliga 98/99 a l'Helmántico contra el Salamanca. Un partit que servirà per donar a conèixer l'estat de l'equip de Cúper després de conquerir la Supercopa d'Espanya. La gran novetat del partit contra el Salamanca serà la tornada a l'onze inicial del defensa Xabier Olaizola. El basc reapareixerà el pròxim diumenge a l'Helmántico després de perdre els dos partits contra el Barcelona per una sanció de dos partits que arrossegava de la passada temporada.

A l'entrenament realitzat ahir matí a Son Bibiloni, el tècnic mallorquinista, Héctor Cúper, va alinear els onze jugadors que seran titulars davant el Salamanca, i ubicà en el seu lloc habitual a Olaizola, en detriment del migcampista mallorquí «Chichi» Soler. El capità vermelló va ser un dels millors homes sobre el terreny de joc tan al Lluís Sitjar com en el Nou Camp, cosa que no ha estat suficient per mantenir la titularitat. En la posició de migcampista per la dreta jugararà l'hispanocamerunès Lauren, que tornarà al seu lloc natural després de jugar de lateral dret a la Supercopa. Així, la probable alineació inicial que presenti el Mallorca a terres de Salamanca serà la mateixa que derrotà el Barcelona, amb l'excepció del canvi de Soler per Olaizola.

Roa a la porteria, Miquel Soler, Marcelino, Siviero i Olaizola en la defensa, Engonga, Stankovic, Lauren i Ibagaza en el migcamp, amb Ariel «Chupa» López i Dani a la punta de l'atac, serà el primer onze del Mallorca de la Lliga 98/99.

Si complicat és entrar enguany en l'equip titular d'Héctor Cúper, no menys complicat ho és aconseguir una plaça en les convocatòries dels partits. Una de les novetats en aquest sentit pot ser el darrer reforç del Mallorca, el sevillà Carlos Domínguez. El davanter, malgrat dur només un parell d'entrenaments amb la plantilla, podria entrar dins la convocatòria del partit contra el Salamanca. Així, almanco, ho va confirmar el tècnic argentí després de l'entrenament. «Carlos està bé, encara que li falta una mica més per arribar al nivell físic de la resta de l'equip, que per altra part és normal, es troba en condicions. També necessita conèixer una mica més els moviments del conjunt, el nostre sistema de joc, però tenim temps i jo no descart que pugui entrar a la convocatòria», va dir l'entrenador.

El jugador, per la seva banda, ja ha reiterat més d'una vegada, que l'estranyaria viatjar a Salamanca amb l'equip.

Rufete i les primes

En sentit contrari, es troba el defensa Rufete, un jugador que no compta per res en els plans de Cúper. Ahir el jugador alacantí es va assabentar que li ha reservat un dorsal en la plantilla del Mallorca B. La intenció del tècnic argentí, és que Rufete s'entreni habitualment amb el primer equip, però quan no vagi convocat jugui amb el filial per tal d'acumular el màxim de minuts de joc. Però el futbolista no vol de cap manera jugar en el conjunt de Jesús Linares ja que pensa que després de tres temporades jugant a Segona Divisió ja en té prou. «Vull continuar fent feina amb el primer equip i esperar la meva oportunitat, la resta no m'interessa. Vaig fitxar amb el Mallorca per oblidar-me de Segona Divisió, on ja he jugat tres anys», va dir.

D'altra banda, cal destacar que una representació de jugadors del Mallorca es reuniren ahir amb Mateu Alemany per tal de tractar el tema de les primes i arribar a un acord. Aquest acord no s'ha produït després que els jugadors demanen 150 milions de pessetes per aconseguir la permanència i el club n'ofereix menys de 100.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.