nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.44°
13°

Alzamora, novè a la persecució per equips en els campionats d'Europa

El millor lloc aconseguit ahir per Espanya va ser la sisena posició a velocitat

El mallorquí Miquel Alzamora que, amb Adolfo Alperi, Isaac Gálvez i Iván Herrero, formava part del quartet que participava a la prova de persecució olímpica, va quedar en novena plaça amb un temps de 4:12:276. Per tant, la selecció espanyola, va quedar eliminada.

En aquesta prova Ucraïna va donar la sorpresa en marcar el millor temps a la sèrie de classificació, per davant de França.

En persecució individual, Teodora Ruano, de Salamanca va quedar en dotzena posició, molt lluny de les quatre primeres posicions que donaven el pas a les semifinals.

Avui continuarà la velocitat femenina, on no hi ha participació espanyola, i es disputaran les classificatòries, els vuitens i els quarts de final de la velocitat masculina, on participarà el campió olímpic de Barcelona, José Manuel Moreno.

El millor resultat d'ahir per Espanya va ser la sisena plaça aconseguida per José Antonio Villanueva, José Manuel Moreno i José Antonio Escuredo a les sessions classificatòries de velocitat olímpica.

Als quarts de final s'enfrontaren a Austràlia i, tot i que milloraren el temps fet al matí, amb 46.116, no va ser suficient i no van passar a les semifinals. Finalment, i pel còmput del temps dels eliminats, Espanya va acabar en sisena posició en una prova, la velocitat olímpica, en què l'any passat varen ser cinquens. Tot i ser pitjor el resultat que l'any passat el seleccionador va comentar que els havia faltat «molt poc per poder lluitar per la medalla, i això és el que importa».

La campiona de velocitat olímpica va ser França, amb l'equip format per Vincent Le Quellec, Florina Rousseau i Arnaud Tournant. Seguidament van quedar Austràlia i Alemanya. Els Estats Units van quedar en quarta posició.

A la categoria femenina de la prova de velocitat olímpica, la francesa Félicia Ballanger va guanyar a la seva compatriota Maglai Humbert-Faure, mentre que Michelle Ferris va fer el mateix contra Susann Panzer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.