nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Llaneras i Tauler, eliminats a la Persecució

El jove Arnaud Tournant va proclamar-se campió en la prova del quilòmetre

Els ciclistes mallorquins Juan Llaneras i Toni Tauler, a més de l'anglès Chris Boardman, doble campió del món de la prova de persecució, varen ser eliminats en la primera ronda de classificació d'aquesta prova de persecució en la primera jornada dels Campionats del Món en pista que s'estan disputant a la ciutat francesa de Burdeus.
Tauler va ocupar la dècima posició i Llaneras la tretzena, just per darrera del plusmarquista de l'hora, Chris Boardman, que va decebre amb la seva dotzena plaça. Els tres ciclistes varen ser eliminats perquè tan sols podien accedir a semifinals els quatre millor temps.
El guanyador de la prova va ser el francès Francis Moreau, seguit pel també gal Philippe Ermenault. L'ucraïnès Alexandre Simonenlo i l'alemany Robert Bartko també varen classificar-se.
Per altra banda, el francès Arnaud Tournant aconseguí ahir el títol del quilòmetre, el primer en els Campionats del Món de ciclisme en pista.
Tournant, que als 20 anys ha obtingut el primer Campionat del Món sobre aquesta distància, va fer un temps d'1 minut, 1 segon i 879 mil·lèsimes, el millor registre realitzat a nivell del mar. L'australià Shane Kelliy guanyà la medalla d'argent i el nord-americà Erin Hartwell la de bronze.
Definitivament, el primer dia de competició no va ser una bona jornada pels espanyols, ja que, en la seva millor actuació no passaren del desè lloc. José Antonio Escuredo, en la prova que s'adjudicà Tournant, va veure's perjudicat per una sortida nul·la.
En la modalitat de persecució, els dos únics membres de la selecció espanyola que hi participaven eren els mallorquins Tauler, dècim, i Llaneras, tretzè.

Decepció mallorquina  

Juan Llaneras i Toni Tauler varen buidar els cors d'esperança ahir en caure eliminats a la primera prova de classificació de persecució disputada en la primera jornada dels Europeus.
Llaneres partia com un dels favorits ja que va ser or a Manchester l'any 1996 en Puntuació, bronze a Perth l'any següent en la mateixa prova i or a Perth, juntament amb Miquel Alzamora, l'altre mallorquí que encara no s'ha estrenat en la competició.
El ciclista mallorquí Toni Tauler va proclamar-se campió d'Espanya el passat agost.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.