nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
13°

Jorge Lorenzo fa el doblatge d'un personatge del film “Tron”

44948

Jorge Lorenzo ha participat en el doblatge d'una seqüela del film "Tron".

Efe.

El recent campió del món de MotoGP, el mallorquí Jorge Lorenzo, ha prestat la seva veu com a doblador a un dels personatges de la seqüela de la pel·lícula "Tron", una aventura futurista omplerta de motocicletes que va arrasar a les taquilles a començaments dels anys 80. Han passat 28 anys des de la primera vegada que els espectadors van conèixer el món digital de "Tron", però en la ficció han transcorregut més, prop de 1.000, en aquest univers que la nova "Tron: Legacy" presenta canviat, encara que intacte en el seu particular estètic, ple de dissenys visionaris i colors fosforescents.

Jorge Lorenzo, que ja havia aparegut a la pel·lícula "Circuito" i en la sèrie de televisió "Àguila Roja", ha reconegut en una entrevista a Efe que la professió d'actor li resulta molt més complicada que pujar-se a un moto i donar-li gas. "M'agrada molt més competir", ha assegurat, ja que en les carreres del campionat del món no hi ha espai per a "tantes preses i repeticions" com en el món del cinema. Per superar les dificultats que se li presenten a un actor novell en la seva primera sessió de doblatge, Lorenzo, que ha confessat que el cinema és una de les seves majors passions, ha comptat amb el consell de dobladors professionals que l'han guiat dins de l'estudi d'enregistrament.

"Has de posar-te al paper del personatge, viure'l com l'està vivint ell i deixar-te anar. És complicat, però al final crec que ha sortit bé", ha relatat el flamant guanyador de MotoGP després de completar la sessió de doblatge. "He tingut un bon conseller, un expert a doblar pel·lícules. Primer ho feia ell a la seva manera i jo li havia de copiar, així tenia una imatge, un exemple per seguir," ha explicat el jove pilot, de 23 anys.

El personatge que ha doblat Jorge Lorenzo és un programa informàtic amb característiques humanes que s'encarrega d'oferir ajuda el protagonista de la pel·lícula durant una de les batalles que se succeeixen en un film en el qual les motocicletes són una icona fonamental per al desenvolupament de la trama. La cinta original de "Tron" narrava les peripècies d'un expert en informàtica, Kevin Flynn -interpretat per Jeff Bridges-, que acabava introduint-se en els circuits d'una computadora, on els programes cobraven vida i personalitat pròpies. Ara Sam Flynn -interpretat per Garrett Hedlund-, investiga la desaparició del seu pare -Kevin Flynn, a qui dóna vida de nou Jeff Bridges- i s'endinsa al mateix món de ferotges programes i jocs d'ordinador on el seu progenitor ha estat vivint durant 25 anys.

Acostumat a ser congregat a milers d'aficionats en els circuits de tot el món, i especialment en les celebracions com la que fa pocs dies es va festejar a Palma de Mallorca després de la consecució del títol mundial, Lorenzo espera que la seva participació en "Tron: Legacy" mobilitzi els seguidors del motociclisme, aquesta vegada cap a les sales de cinema. "Supòs que quan els aficionats sàpiguen el que faré a la pel·lícula s'animaran a anar a veure-la", ha assenyalat el pilot mallorquí de Yamaha, que en declarar-se vencedor de MotoGP, després que s'haguessin coronat dues vegades en 250 cc (2006 i 2007), va apuntar que ha complert l'objectiu que s'havia marcat "fa vint anys".
La seqüela de Tron, dirigida pel debutant Joseph Kosinski i facturada per Disney, arribarà a les sales de tot el món el desembre en el format de moda, el 3D, i es podrà veure, a més d'en els cinemes convencionals, en pantalles Imax de gran format.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.