algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Alonso, prudent: “Res no ha canviat”

El pilot asturià afirmà que encara hi ha cinc candidats al títol. “Pot succeir qualsevol cosa” en les dues curses que queden

El pilot asturià Fernando Alonso (Ferrari) va voler rebaixar l'eufòria després de l'"éxit magnífic" recollit en el Gran Premi de Corea i va assegurar que "res no ha canviat" en el Mundial que ara lidera perquè "pot succeir qualsevol cosa" en les dues cites que resten per acabar el campionat.
"És un èxit magnífic per a Ferrari. He estat molt competitiu tot el cap de setmana. En la qualificació vam veure que teníem un cotxe molt fort en ritme de cursa, però amb aquestes condicions climatològiques mai no se sap... Sabíem que seria difícil acabar i guanyar. És la primera correguda que guany sobre balnyat i això em fa més feliç", va assenyalar Alonso.
El nou líder del Mundial no va voler cantar victòria abans d'hora en assegurar que "res no ha canviat realment", ja que amb el "nou sistema de puntuació pot passar qualsevol cosa", com li ha succeït a Corea a Red Bull, víctima de la "mala sort" que va provocar l'abandonament dels seus dos pilots.
Alonso va estendre el missatge de prudència i va recordar que "hi continua havent cinc candidats al títol". A més, va repetir que "la consistència és la clau" per guanyar aquest disputat Mundial. "Ens hem centrat molt en les sis o set últimes curses, però no hem d'oblidar les dues darreres", va demanar.
L'asturià s'acomiada amb el millor balanç possible de Corea després "d'un dia en el qual no es podia guanyar el campionat", però que "un error podia sortir car", com ha ocorregut als seus dos màxims rivals, Webber i Vettel. "Aquesta victòria té un gust molt especial", va concedir finalment.

"Mai no ens rendim"
El president de Ferrari, Luca Cordero di Montezemolo, assegurà que la seva escuderia de Fórmula 1 "mai no es rendeix" i, encara que no va escatimar elogis cap al "treball impecable" de l'equip al GP de Corea, va demanar als membres de l'escuderia que mantenguin "els peus en terra".
"Som un equip que mai no es rendeix i avui ho hem tornat a demostrar. Tot l'equip ha treballat de manera impecable, Fernando ha estat excepcional i Felipe aconseguí un podi molt important", assenyalà un satisfet Montezemolo després de la cursa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.