algo de nubes
  • Màx: 13.9°
  • Mín: 7.77°
14°

Lorenzo no s'arronsa davant Rossi

El palmesà manifestà que no té cap tipus d'ansietat per superar en un 1 contra 1 l'italià i considerà que tard o d'hora ho aconseguirà

Jorge Lorenzo (Yamaha) va declarar ahir a Phillip Island, Austràlia, que no veu "supercomplicat" batre l'italià Valentino Rossi (Yamaha) en un "1 contra 1" al final d'una cursa.

"Fins ara no he aconseguit batre'l en un 1 contra 1. Estaria bé, però tampoc no és un tema que em llevi la son. És una cosa que arribarà perquè Valentino no ha guanyat tots els seus duels. Barros, Capirossi i Sete ja el van superar", va dir Lorenzo, campió del món de MotoGP des de diumenge passat, quan va quedar tercer en el Gran Premi de Malàisia.

A Phillip Island, on diumenge es disputarà el Gran Premi d'Austràlia, el campió de MotoGP de 2010 va manifestar: "Estic una mica constipat, el canvi de temperatura ha estat brutal (de Malàisia a Austràlia). A part d'això, per dins estic encara calent i feliç d'allò que he aconseguit".

El pilot palmesà va considerar que guanyar una de les tres corregudes que falten perquè finalitzi el campionat seria important, però res tan important com el que ja té: el Mundial.

"La frase que diu que vals el que val la teva darrera cursa és bastant certa, encara que per mi no ho és al cent per cent, però, bé, cada pilot té una història i un palmarès; però és cert que tot en la vida s'acaba, tant el que és bo com el que és dolent," va assegurar.

"Allò més per a mi encara no ha acabat, perquè em falten celebracions, em falta celebrar-ho a Espanya; però, pel que fa a resultats, sí que és veritat que s'ha acabat", va declarar.

Les previsions meteorològiques apunten que diumenge plourà sobre el traçat australià. "En aigua seria una bona oportunitat de demostrar que hem millorat. No és un circuit fàcil amb aigua, però és per a tots igual", va manifestar.

Respecte de la tornada de Dani Pedrosa, que es va rompre la clavícula en els entrenaments lliures del GP del Japó, Lorenzo va considerar: "Esper que estigui bé i pugui lluitar per estar davant. S'ho mereix perquè la lesió no va ser culpa seva. Tant de bo mai no hagués existit la caiguda".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.