algo de nubes
  • Màx: 13.61°
  • Mín: 7.77°
13°

“El títol no és el game over”

Jorge Lorenzo advocà per continuar competint en les curses que queden, perquè la temporada “no s'ha acabat”

El pilot palmesà Jorge Lorenzo (Yamaha) té clar que ha d'aparcar l'eufòria pel títol mundial de MotoGP aconseguit diumenge en el circuit de Sepang (Malàisia) i centrar-se a continuar destacant d'aquí a final de temporada, ja que encara no ha arribat al seu game over, el final de la partida, començant pel Gran Premi d'Austràlia.

"Som una de les persones més felices del món, ja tenim el títol. Estic molt orgullós del meu equip, socis i patrocinadors, però això realment no és un game over, perquè hem de continuar, encara tenim tres curses", apunta Lorenzo en declaracions facilitades per l'equip Yamaha.

Per això, el pilot mallorquí demana "la mateixa concentració" que els ha portat a aconseguir la corona en la categoria reina "per poder lluitar pel pòdium sense la pressió del campionat". "Esperem que tinguem bons resultats", comentà.

El tricampió mundial estrenarà la seva condició a Philip Island, un circuit que és un dels seus "favorits". "Potser sigui el més ràpid del calendari. Sempre és sorprenent córrer allà, tan a prop de la mar, però el temps és molt diferent al de Malàisia, sempre és molt fred", va sentenciar.

El mallorquí té ara tres grans premis per davant, en els quals es podrà dedicar a gaudir del títol de campió del món, tot just el segon que obté un pilot de l'Estat en la categoria reina, després del d'Àlex Crivillé. Lorenzo ha guanyat set corregudes aquesta temporada i només ha quedat fora del podi en dues ocasions, raó per la qual intentarà arrodonir l'any amb alguna victòria més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.