muy nuboso
  • Màx: 11.83°
  • Mín: 7.77°
11°

Button vol celebrar el títol amb una victòria

Amb els campionats de pilots i constructors decidits, l'emoció de la cursa se centrarà a saber si Vettel pot defensar la segona posició davant Barrichello

El circuit de Yas Marina baixarà el teló al Mundial 2009 sense res en joc l'any en què s'estrena al gran circ, ja que Interlagos va tornar a ser l'escenari de la ressolució dels títols, encara que tindrà un important component emocional pel comiat de Fernando Alonso de Renault. El Gran Premi d'Abu Dhabi, primer de la història que comença de dia i acabar de nit, serà una festa per a Jenson Button i Brawn GP després que l'escuderia de Ross Brawn s'adjudicàs els dos ceptres fa dues setmanes a Sao Paulo, i el britànic ho vol celebrar amb una victòria.

Així, en el traçat dels Emirats només hi haurà interès per la lluita per la segona plaça que es disputen el jove alemany Sebastien Vettel (Red Bull) i el brasiler Rubens Barrichello (Brawn GP) i per a la qual el teutó té dos punts d'avantatge sobre el veterà carioca. Per la seva banda, Fernando Alonso vol un bon resultat per acomiadar-se de Renault, l'escuderia amb què ha aconseguit els dos títols mundials. Per això, somia poder tornar al pòdium, que aquesta campanya només ha trepitjat a Singapur, on féu tercer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.