nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Obligat a guanyar

El pilot mallorquí Jorge Lorenzo sap que està gairebé obligat a guanyar les tres curses que queden si vol tenir opcions de prendre el títol a l'italià Valentino Rossi

111672
Lorenzo sap que està obligat a guanyar. | DANIEL MUNOZ

El pilot mallorquí de Yamaha, Jorge Lorenzo, reconegué ahir que per conquerir el Mundial necessita "guanyar les tres" curses que queden. "Després de la meva victòria a Estoril (Portugal), tenc una oportunitat un poc més consistent de lluitar pel títol, perquè la diferència entre nosaltres en el campionat ha passat de ser de 30 punts a només 18, tot i que encara en són molts. Tanmateix, només queden tres proves i crec que per tenir opcions necessit guanyar-les totes tres", afirmà Lorenzo en la roda de premsa prèvia al GP d'Austràlia. L'acompanyaven a la sala de premsa Dani Pedrosa, Casey Stoner i l'italià Valentino Rossi, líder del campionat. Aquest darrer creu que la competició ha arribat al "moment clau".

"Aquest és el moment clau de la temporada, amb les tres darreres curses en un període de temps curt, de manera que ara es veurà qui pot convertir-se en el campió", manifestà l'italià, que de cada vegada veu Lorenzo més a prop d'ell en el Mundial. Dels rivals en la correguda d'aquest cap de setmana, en destacà el català Dani Pedrosa i, sobretot, l'australià Casey Stoner, perquè "ha guanyat aquí els darrers dos anys i és un Gran Premi que disputa a casa i, per aquest motiu, hi té una motivació extra."

El mateix Stoner també es considera un aspirant seriós a la victòria: "La meva moto ha ofert un rendiment molt bo i és agradable saber que puc tornar a ser competitiu. Tenc l'oportunitat de guanyar aquesta cursa i, perquè no, de guanyar també les dues darreres", subratllà. Per la seva banda, Pedrosa es va referir al circuit de Phillip Island: "És molt divertit pilotar aquí, perquè pots gaudir dels revolts ràpids i derrapar en diversos llocs. Però quan fa fred és bastant dur".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.