muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
16°

Mosley confirma el seu adéu

El president de la Federació Internacional d'Automobilisme assenyalà el francès Jean Todt com el successor idoni per al càrrec

El president de la Federació Internacional d'Automobilisme, Max Mosley, va enviar una carta als presidents de totes les agrupacions que en són membres en la qual confirma que no optarà a la reelecció del pròxim mes d'octubre i apunta el francès Jean Todt com a successor idoni. El britànic va anunciar el passat 24 de juny que no s'hi presentaria després d'una reunió amb els membres de la FOTA (associació d'equips) en què es va aconseguir avortar la creació d'un mundial paral·lel gràcies a la seva promesa de renúncia.

En la seva carta, feta pública ahir, considera el francès Jean Todt el candidat perfecte per succeir-lo. "Crec que la persona ideal per capitanejar l'equip seria Jean Todt. Si hi estigués d'acord, seria el candidat adequat per continuar i estendre el treball dels darrers 16 anys. Podria preservar la independència de la FIA i ajudar en totes les àrees", comenta. D'altra banda, agraeix el suport que ha rebut des que va anunciar la seva retirada. "He rebut gairebé 100 missatges dels clubs adscrits a la FIA en què m'insten a reconsiderar la meva intenció de no presentar-me a la reelecció. Aquest nivell de suport és molt reconfortant i ho agraesc profundament", indica en la missiva.

Tanmateix, Mosley afirma que fa mesos que reflexiona la seva retirada i recorda que està a punt de complir 70 anys. "Des d'un punt de vista personal, per mi seria molt difícil canviar de pensament i presentar-m'hi de nou ja que fa un parell de mesos que estic reorganitzant com serà la meva vida familiar a partir d'octubre. Continuar en el càrrec seria incomplir les meves obligacions familiars després de la nostra recent pèrdua. Sent que necessit treballar menys", assegura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.